8 Antwoorden op “Lening huis en veranderen van werk?”

 1. Als jij genoeg spaarcenten hebt denk ik niet.ligt ook aan de bank

 2. Dus als je pas begonnen bent bij een bedrijf gaan ze niet moeilijk doen

 3. Nee ze doen niet moeilijk mijn vriend is toen wij gingen horen voor onze lening eeb paar keer veranderd van werkgever en hebben ze niet moeilijk over gedaan en ik was zwanger en ging 2 maand later op ziekenkas

 4. Charissa schreef:

  Ze kijken meer naar wat voor soort contact je hebt .

 5. Wij zijn nog vrij jonge kopers denkik , bij ons werd er echt effectief gevraagd om loonbrieven van 6 maanden ononderbroken mee te nemen , dan word er gekeken naar of jullie loon het aankan , buffer en ik denk dat stabiliteit er ook mee te maken heeft .. dat je bv overschakelde van werk maar toch elke maand kan afbetalen en niet dat je maand 1 werkloos was maand 2 en 3 ergens gewerkt hebt en dan weer maandje werkloos en weer werken , denk dat ze gewoon risico-gevallen inschatten

 6. Charlotte schreef:

  Je moet enkel de laatste 3 loonbrieven kunnen tonen als je een lening wil aangaan.

 7. Mijn advies: eerst de lening aanvragen met al de papieren die je van je huidig werk hebt en daarna pas van werk veranderen. Ik heb iets gelijkaardig meegemaakt. Het bedrijf waar ik werkte werd over genomen. We kregen elk jaar een andere directeur die ook elke keer een reorganisatie deed. Ik voelde al aankomen dat het weldra mijn beurt zou zijn. Op het moment dat ik een mooi huisje aan de kust vond waar ik in de toekomst wilde gaan wonen, heb ik een lening aangevraagd met de papieren van mijn werk dat ik op dat moment had. Het was vast werk, dus de bank deed niet zo moeilijk. Over de mogelijke reorganisatie heb ik natuurlijk met geen woord gerept. Intussen woon ik in dat huis en is het zelfs al afbetaald. Je timing zoeken en niet te veel over je toekomstplannen vertellen, dus. Zorg wel dat je de lening nadien kan betalen. Anders kan je eventueel op een zwarte lijst terecht komen en dan kan je nooit meer lenen bij een gewone bank.

 8. Katleen schreef:

  Moet normaal loonfiches vd laatste 3 maand kunnen tonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.