Mag ik vragen welke brokers (lynx degiro etc) jullie aanraden voor mij als beginneling?

Hoi iedereen, ik wil gaan starten met beleggen in aandelen die dividend opleveren en misschien wat obligaties. Nu schrik ik van de hoeveelheid brokers. Mag ik vragen welke brokers (lynx degiro etc) jullie aanraden voor mij als beginneling? Kun je voor aankoop van een aandeel zien of er in het verleden dividend is uitgekeerd en hoeveel?


6 Antwoorden op “Mag ik vragen welke brokers (lynx degiro etc) jullie aanraden voor mij als beginneling?”

 1. Wouter schreef:

  Bolero Kbc toont dividendrendement maar is geen garantie voor toekomst natuurlijk

 2. Dimitri schreef:

  Voor beginners raad ik Bolero aan. Goede service, veel info. Niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste.

 3. Ik ben pas over van Degiro naar Lynx. Moet zeggen dat dat platform veel meer info en functies heeft!! 👌🏻

 4. Ik ben eigenlijk ook niet echt tevreden met de giro, ze hebben best voordelige tarieven maar functies en info zijn idd ondermaats.

 5. Neem gewoon als broker de bank waarop je een betaalrekening hebt.
  Die banken zijn wat duurder dan diverse andere brokers maar je hebt wel een goed overzicht. Boeken naar en van beide rekeningen is dan ook veel eenvoudiger.
  Weet waar je aan begint. Die goedkopere brokers gaan er vanuit dat er veel gehandeld wordt. En dat kost geld. Ga er maar niet vanuit dat je snel rijk wordt. Ik beleg al meer dan 30 jaar en over zo’n lange periode verdiende ik uiteraard meer dan wanneer het geld op een spaarbank stond.
  Advies: begin maar met een beleggingsfonds van de eigen bank. Op een gegeven moment zal dat winst opleveren en van die winst koop je losse aandelen.

 6. als je gewoon aandelen wilt kopen en er niks anders mee wilt doen, degiro… de goedkoopste maar naar ervaring slechte gebruikersinterface, zelf gebruik ik binck 🙂


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.