11 Antwoorden op “mijn condens droogkast blaast alleen koude lucht zou die stuk zijn?”

 1. Maar als ze verder normaal draait is die niet stuk, zekering is gesprongen; spreek uit ervaring al 3 keer voorgehad.

 2. Eleonora schreef:

  warmte element is dan stuk,valt mee om te maken

 3. Carine schreef:

  Zuinig leven is leven zonder droogkast.hebben wij gedaan en electriciteitsrekening is serieus gedaald.moet natuurlijk mogelijk zijn…

 4. Christine schreef:

  zomers hang ik mijn was te drogen op mijn slaapkamer met vensters open , maar in de winter duurt het een week ,dus gebruik ik alleen in de winter mijn droogkast

 5. Marie-Rose schreef:

  Ik gebruik ze voor droogkuis. Mijn kussens er 20 min in en ze zijn terug dik en stofvrij, idem dekens moet alles niet zo dikwijls wassen.

 6. Eveline schreef:

  Is dat ene met een filter? ik heb vorige maand, na 13 jaar (!!!) ontdekt, dat als die propvol zit dat die van mij enkel koude lucht blaast. Na 6 droogjes had ik het door. Normaal maak ik dat iedere week leeg, nu was ik het effe vergeten

 7. Onze had dat ook,achterplaat afhalen en ergens zit klein knopje…induwen en klaar

 8. probeer eens om je droogkast uit te stofzuigen, achterkant eraf en zit die vol stof? dan zou het wel eens kunnen dat je zekering ( in je machine) afgesprongen is. die kan je gemakkelijk zelf terug opzetten NA! het verwijderen van al de stofresten. kost niks en als het helpt des te beter. succes!

 9. Bart Vanderbemden schreef:

  @eveline : tussen al de onzin antwoordin ivm zonder droogkast leven, toch deze nuttige tip van jou … Ook mijn filter zat vol en dit was de oorzaak. Heb het issue al meermaals voorgehad en weet nooit hoe het dan in orde gekomen was. Nu heb ik al 3x 1u40 verspild en nu is het opgelost.
  Bedankt !


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.