3 Antwoorden op “Mobile Vikings – Ervaringen, Klachten & reviews”

  1. Heb sinds 2 jaar MV. Geen klachten over. Heb onbeperkt verbruik. Onbeperkt bellen, sms’en en 20 gb mobiel internet. Na 20 gb krijg je nog 14 gb om te gebruiken, maar met verminderde snelheid. Betaal 29 euro per maand. Sms’en naar speciale nummers moet je natuurlijk bijbetalen.

  2. Sandra schreef:

    Ik ben overgeschakeld na een jaar lang slecht ontvangst. Continue dataverbruik, zelfs snachts als ik sliep… Konden me geen geldige reden hiervoor geven. Vaak kreeg ik onmiddellijk een melding (sms) van gemiste oproep, terwijl ik geen telefoon ontvangen had (op momenten dat ik dus effectief op fb ofzo zat en de telefoon dus vasthad). Ik was er van in ’t begin bij, maar op ’t einde was ik totaal niet meer trots om een viking te zijn.

  3. Ondertussen al meer dan 8 jaar super tevreden van!
    Ik heb vorig jaar voor een totaal van € 105 herladen met mijn prepaid kaart. Een deel van dit bedrag heb ik verdiend via de Viking Deals. Dat is via internet aankopen sparen om beltegoed aan te kopen.
    Moest je interesse hebben mag je me een pb sturen. Bij elke nieuwe klant kan ik nl € 15 in beltegoed verdienen als ik hem aanbreng


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.