17 Antwoorden op “Op hoeveel graden verwarmen jullie je huis ?”

 1. 22 graden. Het is echt koud. Beter iets bijbetalen dan koukleumen.

 2. Saskia schreef:

  Als we thuis zijn 19° als we weg zijn en ’s nachts 9°, temperatuur daalt zelden onder de 15°

 3. Kristel schreef:

  Als ik weg ben en snachts 15 , als ik thuis ben 19,5-20. Gevoelstemperatuur is warmer.

 4. 21 graden.en s.nachts 18 maar zelfs bij heel koud vriesweer bv -15 zoals een paar jaar geleden was het bij ons nog 19 gr ik heb ook ondervonden als ik met de vorige aardgas ketel het op 15 gr zette s nacht en hij moest trekken tot 21 het verbruik hoger was dan nu op 18 graden

 5. Francine schreef:

  Overdag staat de thermostaat op 20 , s nachts staat die uit maar blijft het toch zo’n 13 à 14 c

 6. Mijn echtgenoot is een koukleum. Bij ons 23 graden. Gelukkig wonen wij op een appartement. ’s Avonds als we gaan slapen zet ik de thermostaat op 20 maar dan is het ‘ s morgens nog 21. De badkamer verwarm ik enkel ‘ s morgens of als er was ophangt. Ik doe ieder jaar mee aan de groepsaankoop van de Provincie Antwerpen. Zelfs al moet ik ieder jaar veranderen van leverancier.

 7. Overdag, als ik bezig ben met het huishouden 20, als ik wegga zet ik ze op 18, ’s avonds gaat ze op 21 (enkel living en badkamer) en ’s nachts 16.

 8. S nachts en als ik ga werken 16 graden en als ik gewoon thuis bezig ben 18 maar ’s avonds 20-21 graden

 9. Vanessa schreef:

  onze verwarming springt aan als het frisser is dan 21°C, echter door de goede isolatie is onze verwarming pas maandagavond aangesprongen. begin februari gaat ze meestal al af

 10. Natascha schreef:

  Staat heel de dag op 18 als we ’s avonds thuis komen gaat die een uurtje op20of 21

 11. Mariska schreef:

  Staat bij mij nu op 20graden. Maar is hier nog zeer fris. Ik wil wel tips om hier warmer te krijgen zonder verwarming hoog te zetten. Wel veel warme thee en bouillions aan het drinken om wat warmer te hebben. Maar elke keer die waterkoker op , is ook niet goed

 12. overdag geen verwarming, zijn toch niet thuis, anders 20 graden en een uurtje voor t slapen gaan, gaat de verwarming uit

 13. In salon, 1 bureau en de badkamer overdag 19 à 20 graden, ’s avonds 20 à 21 graden tot we gaan slapen en dan gaat de verwarming op vriesstand.

 14. Mariette schreef:

  Overdag op 18.5, soms ’s avonds 19.5. Dan is het niet echt heel warm maar wel oké voor ons. Ik neem dan bij het tv kijken nog een fleece dekentje.
  s Nachts 15gr


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.