17 Antwoorden op “Prijsverschil gewone rijschool en vab rijschool”

 1. Karianne schreef:

  Ja je hebt echt wel dure en goedkopere scholen heb ik al gemerkt das geen vast tarief ( maar ik spreek over 10 jaar geleden .. )

 2. Kan wel iets in prijs schelen. Ik heb via vdab leren rijden en was er direct door en mijn broer ook.

 3. Tatjana schreef:

  Kweni of da nu nog ga maar doen ik rijbewijs haalde 10 jaar terug mocht je dit dus de helft met opleidingscheques betalen.

 4. Er zit verschil in prijs, ik heb eerst via kempische rijscholen geboekt en dan achteraf prive, dat was iets duurder maar naar mijn mening ook beter, wat belangrijk is dat het klikt met rijinstructeur , veel succes

 5. Voor mij wel 2 jaar geleden. Vab kwam als de duurste uit voor mijn rijbewijs D. Secura de goedkoopste dus keuze was snel gemaakt ā˜ŗ

 6. Goedkoop is duurkoop…ikben bij een goedkope rijschool gestart en trok echt op niks..dik spijt van gehad..daar gestopt..geld kwijt.dan naar vab gegaan…echt top!was er direct door.hebben hele goede instructeurs

 7. Sandra schreef:

  Ik heb ook prijsvergelijking gedaan en bij de rijschool die ik nu zit had ik voor dezelfde prijs een groter pakket.
  Voor de prijs van 20 u praktijk bij vab heb ik bij mijn rijschool 12u theorie, 20u praktijk en examenbegeleiding.
  En het zijn voor stuk top rijinstructeurs.
  Denk dat je je niet enkel op de naambekenheid mag baseren
  Tegenwoordig kan je op fb of internet naar de recensies kijken, dan zie je ook hoe andere mensen er van denken.

  1. Kirsten schreef:

   Hallo Sandra, wil je me vertellen welke rijschool dat was?

 8. Goedele schreef:

  Ik zou ook gewoon vergelijken met andere rijscholen. Mss dat je ergens komt en zegt van deze word het. Je moet je op je gemak voelen ook tenslotte. Ik heb lessen gevolgd bij rijschool lust. Wel 10 jaar geleden dus nu geen idee van de prijzen

 9. Latoya schreef:

  Mijn mening is idd ook goedkoop is duurkoop…. ben gaan onderhoren bij een onbekende rijschool en kon daar enkel cash betalen,niet via bancontact en er werd in het kantoor half arabisch gesproken. Ben dan maar naar vab gegaan en was er van de 1ste keer door met 6u lessen

 10. Evelien schreef:

  Je moet prijzenvergelijken. Bij de rijschool kreeg ik vroeger korting omdat ik bij cm was. Wel al 9 jaar geleden

 11. Er zit verschil op, maar ook in kwaliteit. Ik liet mijn zoon rijles volgen bij de degene die dichtst bij huis was en ook goedkoper dan VAB. Hij kreeg zijn attest om alleen te rijden maar kon het niet, we hebben er ons zelf moeten mee bezighouden. Had ik maar wat meer gegeven, dan was het wel in orde geweest

 12. Heb vele uren bij vab gedaan altijd gebuisd en had de financiƫle middelen niet meer voor vab maar moest lessen volgen en ben ergens anders gegaan schol bijna 200 euro en van de eerste keer door

  1. Terugkommoment bij VAB WIlrijk: Wegens ziekte niet kunnen deelnemen (Met medisch attest) om vervolgens te horen te krijgen: Jammer mevrouw u had de kleine lettertjes moeten lezen. u bent u geld kwijt en u mag nog eens opnieuw betalen. criminele praktijken!

   1. Raes Gina schreef:

    Beste Inge, ik zit met hetzelfde probleem, ik werd opgeroepen voor chemotherapie, dit was niet gepland, maar de bloeduitslagen waren slecht en ik moest per direct naar het ziekenhuis. Ik had net 20 uren betaald voor mijn dochter Laura, en volgens haar instructeur was dat geen probleem om deze uren te verzetten, zeker niet met attesten van het ziekenhuis. Maar op de bureau van Beveren Werd ik met roepen en tieren onthaald. Sinds vorige week doe ik pogingen om het bureau te bereiken maar werd wel vriendelijk onthaald in Sint-Niklaas waar men verzekerde dat alles in orde zal komen. Na de telefoon vandaag zakte de moed me in de schoenen, ik begrijp niet hoe men zo grof en onbeleefd kan zijn naar de klant toe. Mijn tweeling laat ik volgend jaar niet meer bij vab beginnen,
    Gr. Gina


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.