1 Antwoord op “Record Bank – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Patricia schreef:

  Ik ben aan het overwegen om over te stappen naar een nieuwe bank. Ik zat bij record bank en was altijd heel content. Nu ING ze heeft overgenomen kennen we enkel miserie: app die niet werkt om geld over te zetten. Als je ernaar belt nemen ze de helft van de tijd niet op. Ze zijn op de meest onlogische tijdstippen aan de app aan het werken op de app is niet beschikbaar op dit moment.
  Leuk als je net in de winkel staat en geld wil overzetten! Ook vragen ze veel kosten als een domiciliëring niet afgaat (bijna 8€!)
  Welke bank is aan te raden?
  Mijn vereisten:
  – als ik geld overzet van mijn spaar naar mihn zicht moet ook onmiddelijk erop staan (geen dag later zoals bij sommige banken is)
  – geen kosten bij domiciliëring
  – klantendienst die makkelijk bereikbaar is
  – rekeningen overschrijven zonder da je je kaske altijd moet gebruiken
  – geen extra kosten
  Vraag ik teveél?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.