4 Antwoorden op “Simply you box Carrefour – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Saskia schreef:

  60 euro voor 4 pers voor 3 dagen, het grote voordeel vind ik dat je geen overbodige dingen meer koopt in de winkel; Bovendien vinden we de maaltijden ook gewoon lekker van deze Simply you box 🙂

 2. Super initiatief! Spijtig in onze eerste box ( 5pers/ 5 dagen) zaten 4 kapotte eieren. En voor de gevulde kippefilets waren er maar 4 filets voor 5 personen
  Spijtig, want voor de rest dik oké

 3. Thoelen Monique schreef:

  Deze week in de box van 3 maaltijden voor 2 personen 1 rotte ajuin en 1 blik kerstomaten niet meegeleverd.
  Tot nu toe steeds goede ervaringen en lekkere gerechten.
  Maar dit mag toch niet te dikwijls gebeuren…..

 4. Mijn doos werd gestolen voor de deur. Het zou geleverd worden tussen 20u35 en 21u50 … Ik stond al heel de dag scherp … Maar als ik iets vroeger mijn mail check zie ik dat de doos geleverd is met inderdaad mijn doos voor mijn gesloten deur. Ik doe dus vol verwachting mijn deur open … en ik zie niets … waarschijnlijk gestolen. De bezorger moet aanbellen en wachten tot ik of iemand van mijn gezinsleden de deur opendoet en het pakje aanneemt … wie is er nu aansprakelijk? Ik hoop mijn centjes terug te zien.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.