3 Antwoorden op “Thermorossi pelletkachel ervaringen?”

 1. Claudine schreef:

  Ik heb in mijn huis al 12 jaar 2 pelletkachels thermorossi bijna geen lawaai op stand 2 van 6 heb ik zowel in de keuken als in mijn living 23 graden ik verwarm mijn huis enkel met die pelletkachels heel tevreden mee nooit geen probleem maak ze ook iedere dag zuiver investeer in een merk pelletkachel en zeker niet in Chinese brol want dat is gewoon geld weggegooid.

  1. Brigitte Fyens schreef:

   Beste,weet u soms of een thermorossi slim comfort zelfreinigend is.Ik kan het nergens terugvinden.Tegenwoordig kan je via de tel geen info vragen en moet je online afspraken maken.
   Alvast bedankt
   Brigitte

 2. De pelletkachel Thermorossi , onze beste investering die we gedaan hebben


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.