Tips gezocht ivm aankoop broodbakmachine

Zou me een broodbakmachine willen aanschaffen
Welke hebben jullie? En tevreden of niet?
En hoe snijden jullie je brood dan?
Hoor dat die van Panasonic de beste is en de princess wake up ook ?


30 Antwoorden op “Tips gezocht ivm aankoop broodbakmachine”

 1. Benjamin schreef:

  Snijmachine gebruik ik niet meer. Ik snij met de hand. Even goed en dat lukt ook met warm brood goed.
  Voor mijn part snijmachine verloren kost

 2. Ik heb Panasonic, zeer tevreden. Neem wel de duurdere versie, haal je in no time er terug uit. 👍🏼

 3. Ik heb al 6 jaar die van de Aldi en gebruik die 4 keer de week , nog nooit problemen gehad en tevreden .

 4. Ik heb die van de aldi en gebruik ook de broodmix van aldi! Ben zeer tevreden! En mijne man vind het lekkerder dan bij de bakker!

 5. Heb een Panasonic en bak er alle dagen een brood mee, soms zelfs 2 per dag. Bloem koop ik in aveve. We kregen bij onze machine een gratis snijplank en broodmes en gebruiken dat, missen geen snijmachine.. goedkoper en plaats in de kast/aanrecht

 6. Ik heb een snijmachine maar ik gebruik liever een goed broodmes gaat vele beter.
  Wij vinden wel dat je bloem van aveve moet gebruiken om goei kwaliteit brood te hebben.

 7. Ik heb eerst 8jaar die van de aldi gehad. Heel goed, staat er wel maar 1 keer per jaar in. Nu heb ik panasonic en is ook heel goed en bloem van aveve is heel goed

 8. Ik ook van aldi , snij machine koste me 20euro. Bloem koop ik bij colruyt moet er enkel nog gist zout suiker en vet stof toevoegen

 9. Karine schreef:

  ik bak al meer dan 20 zelf mijn brood in broodbakkertje van Panasonic. De andere zijn goedkoper maar het resultaat is ook maar goedkoop hoor; Ik wil alleen Panasonic voor het beste brood en het beste bakresultaat. Mijn bloem koop ik bij Colruyt voor het dagelijkse brood en bij Aveve voor het zondagse koekebroodje.

 10. Marleen schreef:

  Panasonic. Al meer dan 23 jaar. Mijn eerste machine, van panasonic, gaat nog altijd mee. Heb de aankoopprijs er dus zeker dik uitgehaald. Was één van de eerste machines.op de markt. Heb nieuwe machine nu van Panasonic met meer mogelijkheden, gekregen van onze zoon. Bloem van aveve. Super tevreden van.

 11. Isabelle schreef:

  Ik heb mijn broodbakmachine weggegeven, altijd zo een gat in uw brood vind ik maar niks, en mijn snijmachine gebruik ik ook nooit meer, teveel lawaai ’s morgens. Dus meng ik alles in de Kenwood en laat het een paar minuten kneden. Na het rijzen in de vorm een tweede keer laten rijzen en dan in de oven. Ik bak 4 grote broden tegelijk, dat is goed voor een week ongeveer. Halveer ze en vries ze dan in. Bloem van de aveve vinden we hier het beste

 12. Lesley schreef:

  Al meerdere malen een broodbakmachine aangekocht en het telkens na een maand terug opgegeven. Ik heb nu intussen al 2 jaar een Panasonic en sindsdien bak ik alle dagen brood! En op zondag maak ik op 2 uur tijd verse pistolets en sandwiches die lekkerder zijn dan bij de bakker dankzij dit boek dat bij de Panasonic hoort. Bloem haal ik ook van bij de aveve

 13. Stefanie schreef:

  Ik koop bloem bij de molen, scheelt heel veel in prijs met een aveve. Bvb tarwebloem kost maar €6 voor 5 kilo.

 14. Heb een bifinett met 2 kleine bakvormen. 1 grote kan ook. 2e hands van de dochter gekregen heel tevreden over.

 15. Ik verkies Panasonic, en koop mijn bloem voor brood bij AVEVE.

 16. Mirella schreef:

  Ik heb ook een domo broodmachine…eet altijd muesli en steeds minder brood.

 17. Monica schreef:

  panasonic , broodmes , bloem , aveve, aldi , lidle

 18. Panasonic! Eerst gebakken met een tefal.. want dat was goedkoper.. na een dik jaar deed het niks meer! Toen toch Panasonic gekocht en gaat nu toch al 4 jaar mee. Tijdje dagelijks gebruikt, nu minder omdat ik zelf minder brood eet. Met het boek dat hier gedeeld is, heerlijke en makkelijke recepten!

 19. Danielle schreef:

  domo. heel tevreden van. en de bloem komt van aveve.

 20. Ik heb meerdere broodmachines gekocht en ik moet zeggen dat die van de aldi heel goed is en eigenlijk het langst mee gaat! Wij bakken heel donker brood,zelfgemengd en elke dag dus broodmachine heeft het zwaar te verduren dus best tevreden met die van aldi maar nu hebben ze ook regelmatig in lidl,lijkt mij evengoed
  Ook worden er regelmatig op tweedehands verkocht,goeie van mensen die maar paar keer gebruikt hebben en het toch niet hun dada is! Miss een idee ?!

 21. Nadine schreef:

  Ik heb al enkele machines gehad en was nooit ontevreden over het merk. Ik gebruik ook bloem van volle granen van aveve, en doe er nog zelf pitten en zaden en vlokken bij. Brood van de bakker krijg ik niet binnen , dat lust ik echt niet . Ik snijd mijn brood met een elektrisch mes wegens geen plaats voor een snijmachine .

 22. Carine schreef:

  heb de mijne destijds in de aldi gekocht en ga de bloem in de graanmolen halen, is profijtig en veel lekkerder…snij het brood met een allessnijder…

 23. Jessica schreef:

  Ik heb een goedkope werkt prima bespaard veel uit en snij met snijmachine

 24. Katrien schreef:

  Ik bak mijn brood zonder broodbakmachine. Kenwood om te kneden, rijzen en 4 tegelijk de oven in. Bloem uit de voederhoeve ( Moerzeke ), veel lekkerder dan Aveve. Snijden met een mes.

 25. Bloem van aveve, wel aan de dure kant vindt ik, moet nog verder testen …..
  Snijmachine heb ik wel gekocht hou niet zo van dikke boterhammen.

 26. gebruik al 20j Panasonic!! nu aan mijn 2e bezig! Tegenwoordig snij ik mijn brood altijd de dag na het bakken met een elektrisch mes! heb geen plaats genoeg op mijn keukenkasten en altijd uit de kast tillen was mij te zwaar geworden!!!

 27. Panasonic is idd de beste en van die simpele snijmachines vind je voor een klein prijsje gemakkelijk .

 28. Sandra schreef:

  wij bakken heel veel brood met onze broodoven en wij kunnen ook gewoon deeg erin laten maken voor sandwiches ,en misschien kun je er ook in pizza deeg maken

 29. wij hebben nu panasonic, supercontent van. Domo hebben we gehad maar vonden we niet goed en snel stuk.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.