11 Antwoorden op “Tips voor een budgetvriendelijke fiets?”

 1. Nooit geen Decathlon meer! Mijn huidge fiets komt van daar. Nooit meer. Slechte fiets. Veel miserie mee. Veel kosten aan gehad. En ondertussen geen enkele fietsenmaker die er nog aan wil werken

 2. Bij een erkende fietshandelaar. Zij hebben meestal goede occasie staan 😉👍

 3. Debora schreef:

  Ik heb een Minerva Horizon, 300 euro. Beste fiets ooit!

 4. Yup, hier ook al meer dan 14 jaar een Minerva (destijds ietsje meer betaald) mor behalve eens een platte band ofzo heb ik er geen kosten aangehad; helaas begint hij nu wel op z’n laatste wielen te lopen…en zal hij ”binnenkort” vervangen worden door een e-bike

 5. Gaan uitproberen, iedere fiets ligt anders … wat voor een ander + is kan voor jou – zijn

 6. Ik heb een fiets van lavenir. Is van het b merk van gazelle. Gekocht in een fietsenwinkel bij Janssens in Brugge. Super tevreden van. Ik rij dagelijks met de fiets.

 7. Marijke schreef:

  Wij hebben elektrische fiets gekocht bij van craenebroek vorig jaar dacht rond de 400€

 8. Is er geen mogelijkheid om bij Kringwinkel gesteld te geraken ? Ze hebben daar (dacht ik) een afdeling die tweedehands fietsen opmaakt zodat ze weer “als nieuw” kunnen dienen ….

 9. Patrick schreef:

  Als je echt een goede degelijke fiets wil neem je een gazelle batavus of Sparta uit de tijd dat deze merken nog echte fietsen maakte,dan heb je een oude maar oerdegelijke fiets waar je altijd plezier van blijft houden met een vaste kettingkast en niet met derrieur wat Da’s kwetsbaar.al wat er nu te koop is is allemaal wegwerp zooi niet gemaakt voor lang gebruik maar voor te recycelen zodat ze je weer een nieuwe kunnen verkopen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.