Tips voor een goede hospitalisatieverzekering?

Ben op zoek naar een goede (misschien niet de goedkoopste ?)hospitalisatieverzekering ??Ben al jaren bij KBC maar absoluut niet tevreden van !Nu info aangevraagd bij DKV maar is ook allemaal maar vaag .Misschien ergens bij mutualiteit ?Graag jullie ervaringen ,zowel negatief als positief


25 Antwoorden op “Tips voor een goede hospitalisatieverzekering?”

 1. Lindsay schreef:

  Wij zitten al jaren bij Ethias en heel tevreden over

 2. Jolien schreef:

  Ik ben persoonlijk wel heel tevreden over DKV 😊 ik heb daar nog nooit problemen bij gehad 😊

 3. Steffie schreef:

  Heel tevreden over DKV.. zeker niet de goedkoopste maar ik wil geen ander meer 😄

 4. Geoffrey schreef:

  Wij hebben bij partena de hoogste verzekering en zeer tevreden over

 5. Ag insurance, hospitalisatie, al 20 jaar eerst DKV, volledige polis laten overnemen, super tevreden van

 6. Vanessa schreef:

  AG nemen! nog altijd de beste. Ik vind ze beter dan DKV (heb beiden, DKV via werk en AG privé)

 7. Allianz, niet goedkoop maar wel zeer tevreden van. Bv had mijn wijsheidstanden laten trekken en er niet aan gedacht om dit aan te geven. Heb het dan met terugwerkende kracht toch terugbetaald gekregen zonder problemen of gedoe.

 8. Wij zijn bij cm aangesloten. Nu heel veel spijt dat we niet bij DKV zijn. Veranderen kan niet meer

 9. Kendra schreef:

  Als je de beste wil zeker en vast DKV. Wij zijn via het CM en zijn daar ook tevreden over maar ons visie is dat een hospitalisatieverzekering er is om niet volledig gepluimd te zijn bij een hospitalisatie. Als je ziet wat je van premie betaalt bij DKV t.o.v. CM is dat toch een groot verschil.

 10. Oz heeft mijn man…supercontent van in alles wat hospitalisatie betreft. Heeft al wat meegemaakt maar OZ doet alles prima. Ik heb Socialistische Mut maar heb nog nooit wat voorgehad dus kan hier niks v zeggen.

 11. Bij cm. Zéér tevreden. Heb 2 jaar geleden volledige heupprothese gehad mét revalidatie en heb geen € moeten opleggen.👍👍👍

 12. DKV zowel voor mezelf als voor mijn zoontje. De verzekering is niet goedkoop, maar wel super goed! 👌

 13. Medilink via bank van Breda…via werkgever man zeer goedkoop 22 euro per maand … maar nog niet nodig gehad daarvoor dkv veel duurder 39 euro per maand wel was daar tevreden van

 14. Vanbreda&risk .via werkgever…kost mij per maand 26 euro met bijkomende verzekering voor medicatie enz.

 15. Dkv is de rolls royce van de verzekeringen .. wij “krijgen” dat via het werk voor 1eur in de maand…. nog nooit problemen ermee gehad .. altijd correct geweest

 16. Tamara schreef:

  Ik ben bij cm en zeer tevreden. Maar je moet echt vergelijken en niet naar de prijs kijken. Maar wat de voordelen zijn en dan over de prijs denken.

 17. Daphne schreef:

  Algemeen gekend dat de mutualiteiten geen verzekeringsinstellingen zijn en er heel veel niet inbegrepen zit in de polis, vandaar ook de lagere kostprijs. Zij bieden enkel een standaardverzekering aan. Zo kan je bv. geen eenpersoonskamer nemen zonder een enorme opleg. Dit heb je niet met een degelijke hospitalisatieverzekering.

 18. Gewoon de voorzorg . Ni duur en toch heel veel terugbetalingen plus 1 kamer bij opname . Tis wel den plus dan dat je moet nemen

 19. Sabine schreef:

  Neutraal ziekenfonds, heb vorig jaar een operatie van 6 tumors gehad aan mijn hoofd en er zitten er nog 2 in, de hospitalisatie blijft lopen voor de NMR’s en afspraken ziekenhuis. Heb bijna niets moeten opleggen bij de betaling.

 20. Anneleen schreef:

  gewoon hospitalisatieverzekering van je mutualiteit nemen. prijs/kwaliteit heel goed. Wijzelf hebben die van cm gehad en tot 3x toe moeten gebruiken. Alles is correct verlopen. Nu bij Van Breda via mijn werk en ook heel tevreden van. DKV nooit nemen.

 21. Ag insurance heeft dezelfde voorwaarden dan Dkv aan zen veel lagere prijs, dus mijn beslissing was snel genomen.
  Die van de mutualiteiten betalen voor max 20.000€/jaar terug, dus heb je grote problemen als je eens in intensieve moet liggen.

 22. Nathalie schreef:

  DKV is duurste maar beste!
  Kies nooit een gekleurde ( cm, voorzorg,…) die steken winst in eigen zakken!
  Kies voor een ‘onafhankelijke’… allemaal goed! Die mogen de winst niet zelf in zakken steken maar moeten die terug naar de leden laten vloeien in de vorm van tegemoetkomingen en/of aangepast lidgeld.
  Bovendien ben je véél goedkoper af op lange termijn omdat zij maar 3 leeftijdscategorieën hebben qua verhogingen( je betaald veel langer dezelfde bijdrage alvorens er een leeftijdsverhoging komt)
  Een mooie reis op mensenleven!

 23. Al jaren bij Kbc, nooit problemen gehad, hangt van uw vrijstelling af. Eerste 100 euro per jaar is zelf te betalen , dat hebben wij toch.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.