7 Antwoorden op “Vloerverwarming doorleggen onder je keukenblok?”

  1. De firma waar je vv koopt zal normaal onder de kasten niet uittekenen. Verlies van leiding en ook energie later. Alhoewel onder een kookeiland wel vaak wordt doorgelegd. Dus mijn idee: niet doen!

  2. Bij ons ligt dat er niet onder. Eigenlijk vind ik dat een nadeel, als we onze keuken ooit herschikken gaan we dat mss voelen. Ttz, onder het eilend zou het achteraf gezien mogen liggen hebben. Onder de blok tegen de muur niet.

  3. Ik heb dat al 6 jaar zo en dat vormt nergens geen probleem. Dat stuk chappe word dan tenminste ook warm en anders vloeit de warmte van ernaast toch naar daar (naar het koude stuk). Bij Omniterm (groothandel CV) raden ze ook aan om dat wel te doen. Plannen worden ook steeds zo opgemaakt door de fabrikant om ze door te leggen.

  4. leek mij ook inderdaad, dat het gedeelte waar geen buis ligt dan alsnog verwarmd dient te worden door de delen waar wel buis ligt, dus minder capaciteit= minder warmte

  5. Jurgen schreef:

    Onder een keukeneiland gewoon laten doorlopen, onder de rest van de keukenkasten zou ik de verwarmingsbuizen eventueel wat verder uiteen leggen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.