25 Antwoorden op “VTM Go – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Stop met piraten of the caribbean films van bond zijn andere film veel mooier zijn plaats zelfde geven

 2. Van lerberge schreef:

  Reeds ganse dag geen VTM go steeds melding VTM go gestopt reeds meerdere keren app terug geïnstalleerd. Geen resultaat .

 3. Beste, Ik begrijp dat U zoveel mogelijk zenders wenst voor de publiciteit.
  Ik begrijp ook dat de publiciteit dient voor al de medewerkers te betalen.
  Doch begrijp niet dat er om de zoveel tijd altijd dezelfde films terug komen op U zenders en af en toe een nieuwe op VTM4 ?
  Mij geef het de indruk ” eenmaal een film gekocht” herhalen en nog eens herhalen.
  dit is pocket, pocket, maar vergeet niet dat je zo kijkers verliest, dit is niet goed voor je kijkcijfers. En dan Ja… komt er minder reclame.

 4. Pieter schreef:

  VTM Go, werkt niet. Ik probeer al dagen naar enkele uitzendingen van Darts WK 2020 te kijken. Maar VTM Go springt telkens naar live uitzending van VTM4.? Is er dan niemand die dit ffff kan herstellen?? Mvg.

 5. hello ewel sedert dat jullie alles overgenomen hebben is de tv een klote zender telkens dezelfde oude films niet te doen zelfs van 1968 zelfs vr de feestdagen als vrouw alleen heb meer geweend en me nerveus gemaakt oe is het mogelijk er bestaan duizenden films dat we nog nooit gezien hebben en al die praat programs pffff en er zijn veel mensen om me geen die er zo over denken ,is het mss omdat we nog niet genoeg betalen ????

  1. ROBERT schreef:

   meneer geef u groot gelijk !
   iedere avond klote programas uitzendingen een troosteloze boel wel betalen
   maar houden met ons tv kijkers we moeten maar content zijn met het geen wat ze ons voorschotelen een schande is het we betalen genoeg en dan zo een rommel awel bedankt voor niks dan zever

 6. Patrick de Vries schreef:

  Live uitzendingen, lange speelfilms een ramp om naar te kijken, zowel op Google Chrome als Firefox, beeld een paar second stil, of blijft stil staan, geluidsstoriingen, Firefox lukt niet altijd, krijg dan bericht op het scherm om later opnieuw te proberen. Maar onnozele feuilletonnekes zoals Spoed, Wittekerke, Aspe, dingen van 13 in dozijn, maar een serieuze goede film oooh jeee, geef mij maar Netflix.

 7. joossens maria schreef:

  beste graag zo ik willen weten hoe he komt dat ik nu plots sturm der liebe niet meer kan zoen op vtm go ik woon in eede en heb het altijd kunnen volgen nu komt er steeds op van is hier niet toegestaan kunnen jullie daar iets aan doen aub dank uw wel

 8. Schepmans Arsène schreef:

  Waarom kunnen we Sturm der liebe plots nietmeer zien ‘ in Tenerife . was nooit probleem voor dien . We waren trouwe kijkers . We missen Vitaya . Heel spijtig vernieuwing maar geen verbetering

 9. Berna van Schaik schreef:

  Het is vreselijk moeilijk om een programma te kijken op Vtm go.
  Eerst moet je hopen dat het programma wil starten. Dan als je kan kijken krijg je op een gegeven moment reclame en daarna begint hij nooit op het moment waar je bent gebleven maar begint het opnieuw. Is er een lijn dat geef je aan waar je bent gebleven en begint de reclame opnieuw maar heel vaak is die lijn er niet dus moet je weer opnieuw beginnen. En zo gaat dat ontelbaar vaak door. Het enige wat je dan wel kan zien is reclame en reclame. Het is een grote ellende.

 10. leekens roger schreef:

  waarom cas2 weg nuu outbollige series vtm gold en door vertagingen kan ik maar geen voledig programa meer opnemen

 11. Sebastiaan schreef:

  De app VTM GO is echt een lachertje die nooit werkt!
  1) Inloggen is al op goed geluk dat hij effectief wilt en ook niet de foutcode geeft: Sorry wij hebben een probleem veroorzaakt, probeer het opnieuw.
  2) Eenmaal ingelogd laadt alles zo traag, terwijl ik anders volledige films stream via Netflix, Disney+, youtube, …
  3) Als alles dan toch geladen is, krijg ik bij verschillende series de opmerking: “Sorry, een fout aan onze kant. We fixen het zo snel mogelijk”. Hierdoor zitten we opnieuw met de zeer trage laadtijd als je opnieuw wilt proberen.

  Echt triestig dat je een app wilt starten om mensen je programma’s aan te bieden en dat dit het resultaat is. Dan behoud je beter de eer aan jezelf en start helemaal niets op!

 12. Een film zien en s,anderendaags de volgende helft lukt niet ,want deze is al verdweneen

  1. Natascha schreef:

   Relke ,
   Hier ook van zelfde wou nog naar de laatste 10 min kijken van mijne film . Die deze namiddag gekeken hebt . Noppens . Want moest weg deze namiddag kon niet volledig uitkijken.
   Op Netflix doen ze dat niet de volledige keer kijk ik of hij daar op speelt. Oh ja stilstaan beeld wanneer ga je daar eens iets aan doen
   Grtj

 13. maertens schreef:

  laat a.u.b. de programmas op hetzelfde uur beginnen dit is gewoon niet te doen als je een serie volgt het verschil van dag to dag is groot en soms klop het uur niet ,dan mis je de helf ervan en programmas in boekje en smartphone kloppen ook niet ,dus a.u.b DANK U

 14. Bouckaert Bernice schreef:

  Geachte,
  Dit weekend probeerde ik het laatste programma erfgenamen gezocht te bekijken, had heel veel moeilijkheden, viel telkens uit, (beeld stond vast).

  Is daar een reden of eventueel een oplossing voor aub.

  Bedankt om mij terug te mailen

 15. Is er daar iemand die omkijkt naar de kijkers die reeds manden klachten hebben over onderbrekingen van VTM GO ik vermoed van niet, want anders zou vandaag vtm go wel werken maar dat doet hij alweer niet…….. wat een klote app. Dit is toch buitengewoon slechte reclame voor VTM. Maar ons via Vtm zenders alle dagen honderden uren reclame door de strot duwen tot je afhaakt. Awel dat ga ik doen, afhaken, bye bye VTM.

 16. Hallo,we zijn klanten,die in Frankrijk wonen en regelmatig gebruik maken van de VTM go . Ik ben daar heel gelukkig mee.Maar ik vraag me af,hoe het komt dat ik de laatste tijd ,bij sommige programma’s voortdurend onderbrekingen heb,die het bekijken van mijn gekozen programma onmogelijk maken .Ik zou het zeer op prijs stellen,moesten jullie me daar kunnen bij helpen . Bedankt alvast.

 17. Welke achterhaalde en afgezaagde en herhaalde programma ’s geven jullie eigenlijk nog? Zo laag bij de grond. Man.??..Geef eens wat wet meer inhoud aub

  1. ROBERT schreef:

   beste andre
   ik geef u groot gelijk waar zijn ze de laatste tijd mee bezig zever herhalingen en troosteloze boel nooit eens wat fatsoenlijks te zien een schande is het

 18. De vooght Patrick schreef:

  Beste
  Be nu aan het kijken naar de ronde van Polen de verslaggevers een van hen spreekt ABN de andere$praat met enorm gents accent dit gaat nietvind vraag eens als hij ABN kan praten

  Ik ken die heer niet maar ben zeker dat hij geitenkaas is met vriendelijke groeten
  Patrick

 19. janssens leona schreef:

  hoe komt het dat ik naar de programma’s van gisteren , maandag 11oktober , kijk op vtmgo dat die een paar seconden voor het gedaan is opeens stoppen en gewoon uitvallen , ligt de fout bij jullie of kan het mijn iPad zijn

 20. Teveel en te lange reclames tussendoor!!
  Ik weet dat reclame nodig is om diensten “gratis” te kunnen aanbieden. Maar VTM Go is de laatste tijd wel serieus aan het overdrijven! ik kijk dus steeds meer VRT Nu, in de hoop ze het ooit door hebben en minder en/of minder lange reclame pauzes geven.

 21. het is zoals kijkers schrijven, – steeds de zelfde films, programma’s laag bij de grond.
  Uw luze is Reclame, reclame en telkens weer acht minuten reclame voor de verandering.
  Geen nood er is nog VRT – CANVAS – NPO 1,2,3 – Discovery National Geographic enz.

 22. Mijn vtm go app werkt al dagen niet meer, van gsm gegooid, meermaals opnieuw geïnstalleerd, ma helpt niks!!! Zeer frustrerend…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.