14 Antwoorden op “Waar best elektrische mountainbike kopen?”

 1. B klasse brommer kopen? Komt ge niet geruisloos tegen onverwachte snelheid door het verkeer en red waarschijnlijk ooit uw leven… 45 is echt te snel voor e fietske…

 2. Elektrische fietsen zijn gewoon niet goedkoop… Alles onder de 2000 is sowieso brol

 3. niet te duur een goede fiets 45 km per uur dan zit je toch al rap aan de 2500 a 3000 euro hoor de rest is brol en geloof me als je er eentje van 1500 of 2000 koopt ben je binnen de 3 jaar weer eentje aan het kopen

 4. Je kan misschien een wiel met motor scoren tweedehands voor een prijsje en laten installeren maar of je fiets dat gaat aankunnen. 45 is vrij snel..

 5. Fietswinkel.nl online en een winkel in hasselt op de kempisesteenweg. Veel keuze en een parcours in de winkel om te proberen.

 6. jorrit schreef:

  Koop u een elektrische brommer. Die fiets van 45 is vrij gevaarlijk in de bochten.

 7. Velodome Antwerpen
  Fietsvergoeding is goedgekeurd voor speedpedelecs. 0,23€ per kilometer.

 8. Ik den dat in dit geval uw klasse B-bromfiets de beste optie is en het langst zal meegaan… Hier is duur echt wel duur… de prijs om zo’n batterij te vervangen is de helft van de fiets… We gaan van die e-bike hype nog heel wat hinder ondervinden als al die batterijen in minder dan twee jaar versleten zijn en op de afvalberg terechtkomen!!!

 9. martine schreef:

  Bij de zorgwinkel van de cm kun je ze ook kopen en als je een cm lid bent krijg je er ook nog eens extra korting op


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.