Waar beste spaarrekening voor kinderen?

Hallo , even een vraagje wil spaarrekening kids openen maar aangezien da niet meer veel opbrengt dag van vandaag vraag ik mij af bij welke bank dit toch nog voordeligste is ? Ik hoor het graag ๐Ÿ˜Š Alvast bedankt. ๐Ÿ˜‰


17 Antwoorden op “Waar beste spaarrekening voor kinderen?”

 1. neem eens contact op met je bank. wij hebben dat ook gedaan voor onze kleinkids. Er bestaan verschillende formules. Veel hangt af of het geld er jaren kan blijven opstaan of enkel voor korte termijn. Zeker advies inwinnen.

 2. Ik heb voor mijn dochter een spaarrekening bij bnp paribas fortis. Junior investplan heet dit. ik weet de rente nu niet meteen vanbuiten maar deze spaarrekening is handig en brengt toch nog iets of wat op. zeer tevreden van.

 3. Heb ik ook voor mโ€™n twee kids maar denk dat de rente nog maar amper 0,15 is ofzo. Toen ik dat 10 jaar geleden voor mโ€™n oudste opstartte was dat 2,75

 4. Ja maar je hebt de rente en de getrouwheidspremie en die zorgt ervoor dat er toch iets bijkomt. maar ja inderdaad zoals ge zegt. vroeger was dit pakken beter!

 5. Alle beetjes helpen en ik vind het vooral een goed systeem omdat het geld niet zomaar vrijgegeven wordt op hun 18 de . Je moet het sowieso als ouder altijd zelf vrij geven dus je kan zelf bepalen wanneer ze oud en vooral wijs genoeg zijn dan om het t e krijgen . Heb het onlangs es laten berekenen en ze zouden allebei iets rond de 35000 euro krijgen op hun 21e, dan wil je toch zeker zijn dat ze er mee om kunnen gaan he

 6. Ja voila da systeem sprak mij ook direct aan. zo zijde toch zeker da ze iets nuttig doen met hun geld en het ni zomaar opbrassen. amai 35.000 x 2 dan nog. daar zullen ze zeker ne mooie start mee hebben! ik weet niet hoeveel de mijne zou hebben. ik doe buiten vaste stortingen af en toe ook nog losse stortingen

 7. Bij bepost is het 0,2 rente en 0,2 % getrouwheidspremie

 8. toen ik dat investplan ben gaan afsluiten was de getrouwheidspremie veel hoger en deze is vaststaand dus dit zou normaal niet kunnen ..

 9. Liesbeth schreef:

  je premie is vast voor het bedrag dat je dan stort. Iedere nieuwe storting kan een nieuwe interestvoet hebben. En deze is nu dus belachelijk laag zoals overal. Het is trouwens een verzekering en geen rekening ๐Ÿ˜‰
  Ik heb gisteren een post van iemand gezien bij deutsche bank. Ik ben nog niet langs geweest om het te checken, maar leek me de moeite.
  Hoor ook eens bij Fortis zij hebben ook spaarrekeningen die meer opbrengen. Je kan dan die op jouw naam zetten en later eventueel bijstorten in de JIP van je kinderen.

 10. Ik heb nog 1,20% bij Deutsche Bank… Ook laag, maar wel 10x meer dan een standaard spaarboekje ๐Ÿ˜‰

 11. Ziet er intressant uit deutsche bank denk da ik daar is ga kijken maar ier beginnen we als ze 4jaar zijn zoontje komt 4 in april ma gaan 50 storten per maand en zouden willen vast zetten tot 21 dus aj da uitrekend van 4j tot 21 zou da elk rond de 10000 euro zijn dan dat ze gaan hebben na 17jaar sparen

 12. Sylvia schreef:

  Ik zou ook eens bekijken om een deel van de centjes in een beleggingsfonds met laag risico te zetten. Wij doen dat ook en daar zitten we nu aan een gemiddeld rendement van 1,4 procent. Brengt sowieso al iets meer op dan het klassieke spaarboekje.

 13. Jochen schreef:

  Ja kan mss beter wat beleggen in fondsen. Die doen het de voorbije 10 jaar niet slecht

 14. kijk op spaargids.be; daar staan alle tarieven van alle banken, worden dagelijks aangepast

 15. Karina schreef:

  Geen spaarrekening waar je zelf niet meer aankan dus op mijn naam ik geef wel later als ik zelf beslis en kan geven het kan goed zijn da ze u later nog niet meer zien staan dus zolang ik leef blijven ik en mijn man baas over ons geld tussendoor worden zij al genoeg verwent vind ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.