11 Antwoorden op “Waar goedkoopst autobanden laten vervangen?”

 1. Janina schreef:

  Bij mij zouden ze evenveel kosten in garage als bij bandencentrale. Heb dat bij allebei nagevraagd

 2. Weet je zeker dat je wilt besparen op het enigste dat contact tussen de wagen en de baan garandeerd? Besparen op veiligheid? het is ieder zijn goed recht maar mijn keuze zou rap gemazkt zijn.

 3. Internet… en er zijn sites waar het opleggen bij zit in een erkende bandencentrale

 4. Ja, als ik andere banden moet hebben ga ik niet voor de goedkoopste : Je hebt Auto5 of Donckers

 5. De prijs is afhankelijk van de maat van de band die op je wagen moet.Dit is aangegeven in het boekje.Breder mag niet voor de keuring.Dan welk merk van band je neemt.Ik neem altijd een merkband heb n opel omega die van zichzelf al 1500 kg weegt dus rijd graag veilig.Is ook n hobby auto van mij.Ik betaal 82 euro per band inclusief montage en lijnen. nieuwe banden voor 100 euro???Zijn dat dan misschien opgesneden banden???

 6. Online in Duitsland bestellen en ze er zelf opzetten. Doen wij zo šŸ˜‰

 7. Patricia schreef:

  Bandonline. En daar vind je ook de adressen van bandencentrales of garagisten die ze voor u opleggen en uitbalanceren, denk voor tien euro.. en op de site moet je je bandspecificaties ingeven en dan kan je kiezen welke je neemt

 8. Nikita schreef:

  Gewoon naar de bandencentrale gaan, tis nie altijd gelijk welke banden ge neemt he. Die mannen daar hebben daar meer verstand van, zelf online bestellen zou ik nie doen (tenzij ge zelf garagist fzo zijt en iets van auto’s kent)

 9. Sylvia schreef:

  het enige wat ge kunt doen is kijken welk merk band erop ligt en ne hoeveel erop ligt en dan enkele bandencentrales afbellen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.