31 Antwoorden op “Waar kan ik de goedkoopste pampers vinden?”

 1. Ik had die van kruidvat.. Inderdaad zijn er goedkopere, colruyt bvb, maar die waren (vond ik) allesbehalve goed. Na veel vergelijken van huismerken kwam ik tot conclusie dat kruidvat pampers qua kwaliteit zeker niet moeten onderdoen voor pampers

 2. barbara schreef:

  k, vroeger altijd die van Kruidvat gebruikt voor alle drie en altijd heel tevreden over geweest! Een minpuntje: toen hadden ze nog geen puntenspaarkaart… ๐Ÿ˜‰

 3. annelies schreef:

  Wij zijn hier tevreden van de Colruyt-pampers

 4. jacqueline schreef:

  Ik koop altijd die van boni en heel tevreden van staan momenteel in promotie, maat 3 0,8 cent per stuk

 5. caroline schreef:

  Tevreden van Lidl (toujours) en AH ๐Ÿ˜‰

 6. Action 1.99 als ik me niet vergis kan ook iets meer zijn. Ook merk pampers

 7. Kristien schreef:

  Ik kocht er altijd van Pampers zelf, met de bons kan je er vaak heel goedkoop kopen

 8. Marleen schreef:

  Het moeten ook goede zijn he als je kind rode pijnlijke billetjes krijgt ben je je geld aan zalf en dergelijke kwijt

 9. Regelmatig doet bol.com acties op Pampers , ik bestelde dikwijls maandboxen en da was dan goedkoper hier konden ze allebei enkel tegen pampers tegen !

 10. Ik zou toch eerder bezuinigen op iets anders, waarmee ik niet zeg dat goedkope pampers slecht zijn ,maar heb je ooit zelf al eens een pamper aangehad ? Awel ik wel ( toen ik nog studeerde ( verpleging) dat was toen een testje dat we gedaan hebben, het is ook belangrijk dat het goed aanvoelt , tenslotte hangt het een hele dag aan hun poep he , ik wil maar zeggen neem niet gewoon het goedkoopste omwille van de prijs, maar voel en knijp er eens in ( als het kraakt laat het dan al maar ) ik doe soms ook vergelijkingen voor volwassenen als er weer iets nieuw op de markt komt en ik moet zeggen ik heb er toch enkele laten gaan wegens niet comfortabel aanvoelen , hopelijk kan je een middenweg vinden ๐Ÿ˜‰

 11. Carrefour als het 2+1 is of 2de aan halve prijs. Goedkoper dan de rest in promo (zonder bonnen gerekend)

 12. Ik kocht altijd in c1000 in nederland als ze in promo stonden. Echte pampers 1+1gratis. Ineens veel meenemen en het komt goedkoper uit en je hebt goeie kwaliteit ๐Ÿ˜‰
  Andere luiers geprobeerd maar nie content van.

 13. Hier altijd kruidvat of lidle zeer content van. Van pampers of bonni kregen ze hier echt heel veel uitslag van

 14. Op de oude wetse manier
  Pisdoekken moet wel regelmatig wassen

 15. Melissa schreef:

  Wij gingen altijd luiers halen in Nederland. Veel goedkoper dan in Belgiรซ en als er nog eens een extra promo op was, sloegen we meteen een voorraad in. Ons dochtertje kon enkel luiers verdragen van Pampers zelf

 16. Dat is het enige waar ik niet op bespaard heb. Alle soorten luiers geprobeert, maar kwam tot de vaststelling dat die van pampers echt wel beter waren.
  Niet alleen qua droogheid maar ook voor de gevoeligheid van de billetjes. En liever paar euro meer voor pampers san voor zalfjes ed om huidje weer goed te krijgen

 17. Merk carrefour zijn heel goed maar je moet altijd zien of je baby er ni allergisch aan is van sommige pampers. Mijn zoon is allergisch aan de pampers van merk aldi. Echte pampers en merk carrefour verdraagt hij

 18. Tamara schreef:

  ik zweer bij kruidvat ook in men opvang heb ik ze het liefste… de “pampers” kindjes hebben na het weekend altijd weer rode billen ๐Ÿ™ je hebt er goedkopere ook maar dat zijn van die plastieken ondingen die absoluut niet aangenaam zijn ๐Ÿ™

 19. Hermina schreef:

  Met die ‘plastieken ondingen’ moet je sowieso opletten, sommigen ademen niet en daardoor kan de temperatuur in de luier oplopen en dit kan, vooral voor jongens, ongewenste gevolgen hebben.

 20. Cynthia schreef:

  aldi ook heel goed maar het eerste jaar half pampers

 21. Shauni schreef:

  Pampers in grote dozen bestellen als ze in promotie zyn op bol.com ๐Ÿ‘๐Ÿป

 22. Sorry maar uitsparen op luiers voor een kind bah

 23. Ik spaar niet uit op luiers, ik gebruik al vanaf de geboorte Pampers ๐Ÿ˜‰ maar ze gebruikt soms meer dan 8 luiers per dag dus een goedkoper merk mag wel ๐Ÿ˜‰

 24. Tinneke schreef:

  Ik ben onthaalmama en ik werk elke dag met verschillende pampers , ik zelfs gebruik pampers van pampers omdat eigen kindje niet tegen de andere kan , van boni, en van Aldi en grote gb zijn niet slecht maar moet ik er meer van gebruiken dan die van het kruidvat en pampers , ook al zijn de andere goedkoper , (bv heb ik er voor 8 uur hier aanwezig te zijn moet ik pampers en kruidvat maar 5 gebruiken waarvan ik van de nog goedkopere merken 7@9 moet gebruiken ( Pipi broeken) tis niet altijd voordeligere om de goedkoopste te nemen als je deze meer “moet” vervangen ) was voorbeeld van aantallen

 25. Danielle schreef:

  Lidl 12 euro 88 luiers maat 5 iig en voor mijn dochter een prima luier

 26. Eveline schreef:

  ik weet niet of je ver van Nederland woont? mijn zoontje was niet goed met die van kruidvat toen heb ik de winkel etos leren kennen in Nederland.. ze hebben een huismerk dat zeer goed is, eigenlijk voor alles van persoonlijke hygiรซne maar zeker ook de pampers van hun merk, zij zijn zeker niet prijzig en komen regelmatig in reclame… de andere producten is ook een aanrader mijn mama heeft een grote allergie op veel verzorgings producten die van etos niet… dus wij gingen om de 2 a 3 maand ons inkopen gaan doen in etos toen hij nog pampers droeg…

 27. Die van mij draagt ze van de colruyt of van de AH (Nederland). Hier verdragen ze de echt niet… Raar maar waar… En die zijn goed koper dan het kruitvat

 28. Ja van die plastieken, waar hun billetjes helemaal van open liggen, Kruidvat zijn hele goeie, die van Carrefour gebruikte ik vroeger ook (is wel al 5j geleden)

 29. Thomas schreef:

  Wij waren ook op zoek naar goede manier om de goedkoopste pampers / luiers te vinden. Ons eerste kindje wordt geboren in mei, dus zijn we al eens aan het rondkijken naar leuke aanbiedingen. luiergids.be kan je snel vergelijken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.