13 Antwoorden op “Waar kan ik het best en goedkoop een boxspring kopen?”

 1. Hangt er vanaf wat je natuurlijk wilt. Daarom is het best dat je u goed laat adviseren over de verschillende mogelijkheden die er bestaan.

 2. Tineke schreef:

  Ik heb 1 van de leenbakker en die is echt super goed! Het matras is iets met schuim en ligt heerlijk! Was toen rond de 300 / 400 euro kwijt voor het hele plaatje (precies hoeveel weet ik niet meer maar ik vond het mee vallen voor zn bed, hij is trouwens 1,60 breed)

 3. Wij hebben er 1 van Ikea, zijn er best tevreden van!

 4. in testaankoop staat deze maand een nieuwe test van enkele matrassen enzo
  daarin wordt ook terloops vermeld dat boxspring af te raden is
  een matras op een matras is niet echt een ideaal iets om op te slapen

 5. Ik ben van de week naar Ikea geweest. Daar kan je verschillende matrassen en boxsprings testen. Je wordt goed geholpen en duidelijke uitleg. En de prijs valt goed mee

 6. Goedkoop is zelden goed.. denk goed na voor je het doet, u rug zal rap je vriend niet meer zijn… voor de rest heb ik geen raad mijn boxspring komt in der tijd uit sleepy en koste toen 5000€ en nog geen moment spijt van gehad en mijn rug ook niet

 7. Ikea heb daar een gekocht 600 euro en super tevreden van.

 8. Yasmine schreef:

  Beddenplein.nl ze leveren door Nederland en België , wij hebben 500 betaald voor boxpring en dan zo een extra matrasje van 4cm dik die lekker ligt om te slapen zeker een aanrader om een kijkje te nemen op hun website

 9. Selena schreef:

  Hoe ge het draait of keert, goedkoop of duur, na 10 jaar moet ge toch uw matras vervangen. Succes met te vinden wat je zoekt

 10. Karine schreef:

  Ik vind een bed met verstelbare lattenbodem en een matras naar uw wensen een beter idee…zelf draai ik mijn matras vaak….en ik stofzuig ook graag de boorden, onder bed etc…allemaal dingen waar je rekening mee dient te houden…boxsprings zijn mooi, weet ik, maar niet handig


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.