16 Antwoorden op “Waar kan je het goedkoopste zonnebrillen op sterkte kopen?”

 1. Hansanders doet 2x per jaar denk ik een actie waarbij je enkel de montuur moet betalen, zo kan je gewoon een zonnebril op sterkte kopen voor €39

 2. Nathalie schreef:

  Website Charlie Temple
  Daar heb ik ook een zonnebril op sterkte laten maken voor mijn zoontje van 5. Zijn gewone bril was +400€ door z’n sterkte van glazen. Zijn zonnebril 80€. Glazen onder de + of -6 zijn wel veel goedkoper.

 3. Als je maximum +3 nodig hebt, dan Kruidvat 🙈. Iets van 2,99 euro. Wel meer als een leesbril

 4. Jochen schreef:

  Via de ziekenkas mag je elk jaar een zonnebril kopen die wordt terug betaald voor 50 % met een maximum van 50 euro terugbetaling . Bij de voorzorg . Of dat bij andere instellingen ook t geval is weet ik niet .

 5. Marthe schreef:

  Zorgverzekering vergoed in 3 jaar 1 keer een bedrag voor brillen op sterkte, je kan bij opticien kijken welke goedkoper is soms bent je onder de 100 euro klaar als je niet te moeilijk bent met keuzes

 6. Sharon schreef:

  Eyelove.nl hanteert vaste prijzen voor montuur en glazen, de duurste bril bij eyelove kost 149 euro, zonnenbrillen hebben ze niet, maar wel brillen met glazen die donker worden i/d zon.
  Ik heb daar een bril besteld voor 49euro (+19 euro voor verdunning glazen) totaal kost van mijn bril is 68 euro.

 7. Goedkoop en goed gaan niet samen. Waarom koop je geen klem zonnebril om op je gewone bril te doen? Kost ongeveer hetzelfde als een normale zonnenbril maar je kan ze op je eigen bril klemmen.

 8. Bij Hans Anders,binnen 1 maand —> actie glazen gratis en monturen kosten 69€ ofwel merknamen 99€!! 👍👍

 9. Samantha schreef:

  Op de website CharlieTemple.com kun je hele mooie monturen met goeie glazen bestellen. Ik was er eerst ook niet voor omdat ik een bril toch wel echt op wilde zien voor ik m zou kopen maar ik heb het toch geprobeerd en ik ben er echt blij mee. Zeker voor dat geld! Een echte aanrader!

 10. Overzet bril 25€. Geen zon zet je zonnebril omhoog en omgekeerd Zeer gemakkelijk als je met de auto rijd. Heel lastig als je steeds moet wisselen van bril

 11. Melanie schreef:

  Ik heb er een van bij Hans Anders. Maar eerlijk gezegd niet zo tevreden van. Mijn gewone bril komt van een zelfstandige optieker en ik voel het verschil echt wel!!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.