11 Antwoorden op “Waar koop ik een betaalbare, maar toch goede matras?”

 1. Ikea we slapen al 6 maanden en zeer te vreden over

 2. Dominique schreef:

  IKEA (heel goede standaard matrassen in diverse diktes en hardheden), De Nachtwacht in Kortrijk (het betere segment en met een Testnest).

 3. Kristel schreef:

  Zorg altijd dat je je matras mag terugbrengen als je er slecht op slaapt Ikea heeft die garantie en nog andere winkels. Een matras die je niet kan testen zou ik niet kopen nachtrust is zo belangrijk.

 4. In morismeubelen heb die al jaren en héél content van

 5. Maurice schreef:

  Goed is echt voor iedereen verschillend. Ben ook al geopereerd aan rug. Slaap best op een harde matras. Best een speciaalzaak waar je verschillende kan proberen. Veel meubelzaken hebben ook keuzes in matrassen.

 6. heb ook vele rugoperaties achter de rug en mijn ook in een speciaalzaak gekocht waar een kinesist was die me begeleidde maar die matras heeft me veel geld gekost maar geen beter slaapcomfort.

 7. De Emma matras is verkozen tot een van de beste via test aankoop, en gelijkgesteld aan Tempur. Ik heb deze nu en voorheen had ik Tempur, bij de Emma matras geld ook binnen 100 dagen niet tevreden is geld terug.

 8. Wij hebben hovag. En ben daar content van. Maar wij vinden hem te hoog uitvallen.

 9. Bij Ikea in Hasselt heb ik goed advies gekregen om de juiste te kiezen. En je hebt 90 dagen om eventueel te ruilen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.