9 Antwoorden op “Waar kun je het goedkoopst een batterij van een merkhorloge laten vervangen?”

 1. Bij ons is het donderdag markt en dan laat ik dat daar doen is goedkoper

 2. Vanessa schreef:

  Denk dat dat de prijs is hoor… betaal ik altijd, zal op de markt nie veel schelen.

 3. Sabine schreef:

  Op de markt. 4 euro bij.ons in st. Niklaas. Aan.kraam met horloges.

 4. Nou , ik heb de horloge van mijn man ooit eens op de markt een batterijtje laten vervangen . 5 euro .
  Vervolgens kon ik het horloge na de juwelier doen voor een slordige 79 euro omdat de heer van de markt 2 veertjes eruit had gehaald . Of verloren. En van dat horloge moest alles uit Zwitserland komen . Dus ik betaal wel 8 euro voor een batterij bij de juwelier

 5. Onze juwelier vroeg een maand geleden 5 euro, maar ik weet niet wat ze vandaag telt…

 6. Saskia schreef:

  Is echt niet duur hoor ! Dat batterijtje kost geld plus die mens werkt niet gratis he.. 🙄 Tegenwoordig wil iedereen alles voor niks 🤦 Als ge een merkhorloge kunt kopen, moete het onderhoud ervan ook maar betalen.. ’t zou tzelfde zijn als ge u ne audi koopt en ga zagen da u onderhoud duurder is dan ne citroën 🤦

 7. Is toch een heel schappelijke prijs? De juwelier moet ook alles aankopen, huur/lening afbetalen voor zijn pand, boekhouder, ….

 8. Dat is nog goedkoop ik laat mijn batterij vervangen bij een slotenmaker vroeg 20 euro of twaalf, zeker niet minder. Ik ga nu in Carrefour bij de slotenmaker eens horen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.