Waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg?

Hallo allemaal ik weet niet als ik het hier kan vragen.. Maar waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg.. Heb namelijk niet aan de kant kunnen houden & ook geen ouders of familie waar ik op kan rekenen.. Vind als je moet huren je evenveel betaald dan als je koopt dus zou echt liever kopen..!


25 Antwoorden op “Waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg?”

 1. Een persoonlijke lening aangaan dan. Heeft schoonvader ook gedaan.

 2. Ik vrees geen enkele bank.
  Een persoonlijke lening is een optie, maar die mag dan ook niet té hoog zijn, want dan krijg je geen hypothecaire lening meer.

 3. annick schreef:

  Je kan proberen voor een sociale lening…das goedkoper lenen dan bij een gewone bank…

 4. natasja schreef:

  Idd een sociale lening. Alleen lenen zonder eigen geld is niet evident helaas

 5. Een persoonlijke lening voor de kosten. Nadeel hoog maandelijks bedrag korte termijn veel intrest.

 6. mailys schreef:

  Bij de banken zal dat niet meer gaan. Je moet altijd de notariskosten, bankkosten, registratierechten zelf betalen. Daar geven ze geen lening meer voor, zelfs geen persoonlijke lening. Bij veel banken moet je ook 20% van de aankoopprijs van de woonst zelf kunnen betalen en kan je dus niet meer lenen voor 100%. Mijn vriend werkt bij de bank, dus ik haal de info niet zomaar ergens van 🙂 Ivm met sociale lening e.d heb ik geen idee.

 7. Sociale lening, ik heb geleende via Sokrema, eens googelen, dan vind je normaal we info!

 8. natasja schreef:

  Bank zal het sowieso niet rap doen want als je nu geen geld hzbt om te sparen hoe ga je dan de extra kosten betalen zoals verzekeringen of als er wat kapot gaat?

 9. Kathleen schreef:

  Kbc geld voor huis inc de notaris kosten geleend had ook niks aan de kant staan

 10. Tegenwoordig moet al een deel eigen inbreng hebben voordat ze zelfs uw dossier nog maar bekijken

 11. Jochen schreef:

  Lening voor appartement van 168 000 euro : zelf 35000 gespaart , was ongeveer het bedrag aan notariskosten , schrijfgeld enz . Zonder eigen inbreng zou ik ook niet kunnen lenen hebben of iig niet aan zo’n voorwaarden. Nu 2j geleden . Had wel niets dat ik in borg kon zetten.
  Maar ga zowiezo heel veel banken langs en ga met je beste voorwaarden die je krijgt langs concurrentie om betere te krijgen 🙂

 12. 170.000 geleend bij eerste bank gaven ze me rente van 3.88 op 20 jaar heb alles samen 14 banken gedaan en ben geëindigd op 2.06 procent op 18 jaar met eigen inbreng van 30.000

 13. Leentje schreef:

  ….en als je dan al een lening krijgt komt de schuldsaldopolis er nog bij….ook een jaarlijkse afknapper

 14. Antonia schreef:

  ik heb de notaris kosten geleend als privé lening en de rest via het vlaams woningsfonds

 15. 5jaar geleden konden we dit nog. In september nieuw huis gekocht en was onmogelijk. Wij hebben een persoonlijke lening moeten aangaan. Maar dat is nog 500€ per maand bovenop lening van huis. Dus dat is echt zwaar.

 16. Axa leent geld zonder eigen geld en je kan er tot 105% lenen. Hebben dit er 4 jaar geleden kunnen doen en dan ook de notariskosten enzo bii geleend

 17. Debora schreef:

  De situatie is inderdaad enorm veranderd sinds ik 20jaar geleden een hypothecaire lening aanging.
  Toen kon je nog 100%lenen,nu is dat al lang niet meer zo.
  Bij de gewone banken moet je inderdaad 20% van de waarde van het huis in ganden hebben.sociale leningen weetvik het momenteel niet,ik had destijds een sociale lening.
  Ik zou me eerst goed infirmeren.
  U hebt gelijk dat “tegenwoordig de huurprijzen”echt vaak veel te hoog zijn en je beter kan kopen, alleen als je niets van eigen inbreng hebt zal het vrees ik héél moeilijk worden, tenzij u het geluk hebt een “vaste job” te hebben.

 18. Kimberly schreef:

  Record bank kan je extra lenen voor notariskosten

 19. Caroline schreef:

  Wij hebben 105% kunnen lenen bij hypotheekwinkel en dan nog het resterende bedrag voor de kosten als persoonlijke lening. Wel hoge intresten maar het persoonlijke deel is maar op 5 jaar dus best te doen.

 20. Ik vraag mij soms af wat doenbaar is om elke maand af te betalen als je iets gekocht hebt. Na vijf jaar huren hebben we nu net een jaar ons huis gekocht. Ik heb toch meer stress als ervoor ivm het financiële. Lening afbetalen, spaargeld zo goed als op … het is soms toch beangstigend hoor

 21. Naar immotheker gaan
  Zij gaan samen met jou na, hoeveel je kan lenen zonder dat je jaren je van alles moet ontzeggen. Jij geeft aan wat je wil opgeven, wat niet, kindjes, …

 22. ga eens langs bij de hypotheekwinkel die bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. zo hebben wij het gedaan

 23. Nathalie schreef:

  Het zijn alleen niet de notariskosten die erbij komen , dochter lening gedaan voor ( helft van huis ) 100.000 geleend en er kwam 25.000 voor notariskosten en al de rest , dus het is niet alleen 10% bijtellen van de aankoopsom


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.