Waar motorkledij, handschoenen, helm en boots het goedkoopst kopen?

Ik ben aan het kijken voor de aankoop van een 125cc motor voor woon-werk verkeer. Nu let de motor alleen kom je er niet. Ik ben dus op zoek naar waar ik motorkledij, handschoenen, helm en boots het goedkoopst kan kopen.


9 Antwoorden op “Waar motorkledij, handschoenen, helm en boots het goedkoopst kopen?”

 1. Mijn partner heeft dit allemaal net gekocht in, Louis in tilburg. Daar hongen toen verschillende dingen in reclame. Zijn motor zelf heeft hij bij Tom Serneels gekocht, daar hebben ze veel keuze en degelijke 2e hands. Hier krijg je garantie en weet jd dat je niet in het zak wordt gezet

 2. Natascha schreef:

  Ik rijd zelf met een honda cbf125 en mijn kledij komt van bij jomamoto. Daar doen ze regelmatig mooie acties en hebben ze een outlet afdeling. Enkel op een helm en botten mag je zeker niet besparen naar mijn mening.

 3. CHarlene schreef:

  Mijn man heeft net een Malegutti 125 gekocht voor woon werkverkeer. Zijn motorkleding haalt hij bij Rad. Heel goed van prijs

 4. En kijken naar uw verzekering, als je ook een auto hebt op uw naam, is de verzekering voor moto normaal veel goedkoper (bij ons scheelde dit bijna de helft). Allee was bij ons toch zo enkele jaren geleden, tot dan mijn auto niet op mijn naam verzekerd maar op dezelfde als de motorrijder.

 5. als ex motorrijder zou ik eerder opteren voor een scooter voor woon/werkverkeer , deze geven toch een iets betere bescherming bij weersomstandigheden ten opzichte van een motor, onkosten ga je daar niet aan hebben vermits je alles kan inbrengen bij uw belastingsaangifte als uw motor/scooter gebruikt word voor woon/werkverkeer

 6. Catherine schreef:

  Tweedehands. Soms kan je iets vinden die betaalbaar is .En ook van goeie kwaliteit

 7. EKO, joma en rad zijn allen goed. Maak je lid bij MAG en je krijgt er 10 tot 20% extra korting. En al wat je koopt kan je bij de belastingen inbrengen. Zo ook benzine, tax, onderhoud, stalling, zelfs een vod en emmer om die te poetsen…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.