18 Antwoorden op “Waar op letten bij aankoop zonnepanelen”

 1. Wij hebben LG neon 2 met solar edge omvormer en zeer tevreden van

 2. ik heb net een offerte laten maken van zonnepanelen met omvormers ingebouwd… je zit dus niet met je zoemende omvormer in je huis ( bij ons best belangrijk want zou in het midden van het huis komen) voordeel je krijgt 25 jaar garantie op de omvormers 👌🏻👊🏻

 3. Zowiso wegblijven van de chinese merken, zowel omvormer als panelen. Trek zeker de firma na waarmee je wil samenwerken. Lg met solar edge is een zeer goede combinatie. Zelf reeds wat jaren ervaring in het plaatsen en deze komen er prijs kwaliteit bij mij het best uit naar de klant toe.

 4. Bianca schreef:

  we overwegen nu Q Cells met een omvormer van Huawei. Die laatste is wel Chinees natuurlijk.
  Mijn sb raadde iemand aan die met Akcome werkt. Daar heb ik nog nooit van gehoord 🤷🏻‍♀️

 5. Michael schreef:

  Solar Edge laat zijn panelen maken door flextronics. Raad eens waar dat bedrijf gevestigd is…

 6. Solar edge is enkel nuttig als er schaduwinvoelden zijn op de panelen

 7. Niet enkel met schaduw, totaalrendement ligt hoger en naar depanages is dit ook tijdsbesparend

 8. Michael schreef:

  info die ik had gevonden sprak anders. Bij verder zoeken vind ik idd ook alleen maar omvormers. Een mens kan zich vergissen. Nu ja, qua zonnepanelen zou ik me niet druk maken over herkomst. Die komen volgens mij allemaal uit China. Alle onderdelen voor de omvormers ook wel volgens mij, maar daar kan ik me niet over uit spreken. Ik heb zelf een Amerikaanse omvormer (Power One) en Chinese panelen. Die doen hun werk (ook) goed.

 9. Kristof schreef:

  Bauer glas op glas zonnepanelen parallel en Solar edge omvormer

 10. Q cells is de marktleider in Duitsland. LG is ook goed. Gecombineerd met SMA of Solaredge omvormer. Topplaatsers: EnergyKing Herent.

 11. Kies voor panelen met een zo hoog mogelijke wps. Bvb 1000 wps per paneel.

 12. Roderik schreef:

  LG panelen, en solar edge of sma omvormer en je kan op beide oren slapen.

 13. Wij hebben Panasonic panelen en solar edge
  Content van tot nu
  Wij kozen om iets duurder in panelen te gaan om betere kwaliteit te hebben en betere opbrengst dan “goedkopere” panelen

 14. omg, wist niet dat er zoveel verschil in zat! Kreeg net een mail van ENECO voor korting op zonnepanelen 20% korting (dubbel zoveel als onze standaardkorting van 10%)
  checkmark Gratis upgrade hybride Huawei-omvormer. Dus batterij-klaar!
  checkmark Gratis upgrade van 2 naar 10 jaar omnium installateursgarantie Natuurlijk, hier moeten ze wel nog een prijsofferte maken en dan kan ik zien met welke panelen ze in zee willen gaan denk ik.

 15. Solarworld. Is glas op glas. En daar een solar edge omvormer bij. Leg juist genoeg naar je verbruik, niet iets extra. Das de fout van 90% van de installaties.

 16. Panasonic is duurder maar leveren meer energie op bij warmte


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.