13 Antwoorden op “waar vind ik het goedkoopst suikerbonen?”

 1. Vanessa schreef:

  Ik kocht ze altijd in de ava en maakte alles zelf πŸ‘ŒπŸ˜˜

 2. de beste suikerbonen haal je bij makro. je koopt je nog enkele zakjes , potloodjes en voila prachtig en niet duur

 3. Even gaan kijken in ava om een beeld te hebben en dan online bestellen..de bonen bij diegene die jij lekkerste vind en dan de verpakking die je wil bij ava

 4. Floralux. Heb er 2wkn geleden nog gaan halen. 7,95/kg

 5. waarom nog suikerbonen, niemand eet die nog graag, al eens aan een chocolaatje gedacht, je kan die laten maken bij shocolatier in de vorm en zelfs met de naam en geboortedatum, de vulling kan je ook kiezen en de mensen eten het liever dan suikerboontjes.

 6. Goedele schreef:

  Beste bonen zijn van Van Parijs en deze kosten bijna overal hetzelfde, uitzonderlijk kan je ze eens in makro in promo kopen. Maar dan moet je de kleur nemen dat in promo staat en niet het kleur dat je zelf mooi vindt.

 7. Suikerbonen Vanparys zijn, vind ik persoonlijk, de lekkerste en goede prijskwaliteit, en verpakkingen van bij Ava
  Ik heb die van mijn metekindje zelf gepersonaliseerd met de naam in vinylfolie.

 8. ik ben gister bij floralux geweest en daar is het iets minder als 8euro per kilo maar ze hebbe alleen wit grijs blauw roos en groen en dan hedde de keus tusse gwne suikerbone hartjes of van die miniconfetti en ze zijn lekker menne vriend hed gister al geproeft πŸ˜‚ en doosjes hebbe ze ook verschillende dinge ma daar heb ik nie na gezien omda ik da al had πŸ™ˆ

 9. Kneepkens schreef:

  Beste,
  Mag ik vragen waar floralux
  gelegen is aub ?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.