Waar voordelig grasmatten kopen?

Wij zitten in verbouwingen en heb men vriend beloofd als we er in de zomer in kunnen dat ik de grasmatten betaal. Zou graag echt gras hebben, dus zo rap zou beter matten zijn. Waar komt dit voordeliger uit? Heb er totaal geen idee van…

Alvast bedankt voor de tips


15 Antwoorden op “Waar voordelig grasmatten kopen?”

 1. Natacha schreef:

  Graszoden ooms. Daar kan je deze zelf afhalen. Bestellen en 3 dagen later afhalen.

 2. Caroline schreef:

  En gewoon zaaien? Stukken goedkoper en als je consequent dagelijks water geeft heb je binnen de week gras.

 3. Graszoden Lannoo tielt, komen ze leveren op afgesproken dag en uur

 4. Vanessa schreef:

  Grasonline, goedkope graszoden, goede kwaliteit en stipte levering.

 5. Bij Intratuin. Mijn ma heeft er gekocht van daar en het is mooi gras

 6. Martine schreef:

  Ik heb dezelfde vraag maar geschikt voor een grote hond. Zaaien is dus geen optie, het mag sneller gaan voor mijn viervoeter.

 7. Annelies schreef:

  ik heb kunstgras aan mijn caravan en ik vind het supergemakkelijk in onderhoud. 2 x keer per jaar eens goed natspuiten en dan gewoon borstelen en uw gras blijft altijd mooi ook in de winter. en ik heb ook ne hond.

 8. Lieselot schreef:

  Ik heb gras gezaaid enkele weken geleden en we lopen er al op!

 9. Marleen schreef:

  Wij hebben indertijd grasmatten laten leggen, zeker omdat we op het moment een puppy in huis hadden, zeker een aanrader

 10. Als je nu een paar weken voor de verbouwingen gedaan zijn gras zou zaaien, dan wonen jullie in het huis en hebben jullie ook meteen gras! Ik weet dat dit je vraag niet was, maar het is een tip.. een goedkopere tip šŸ˜‰


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.