6 Antwoorden op “Wat is de taak van de “personal banker”?”

 1. Zijn taak is u zoveel mogelijk beleggingsproducten te verkopen waar vooral de bank zelf goed aan verdient.

 2. Pierre schreef:

  Verschilt erg van bank tot bank. Het minimum dat je mag verwachten is elk kwartaal een telefoontje …

 3. Philippe schreef:

  Bij ING private banking krijgen we om de 2 maand een bezoek aan huis van de private banker, en krijgen we om het half jaar een event waar de beurstrends worden toegelicht met een tof event aan gekoppeld.

  Maar is er een verschil tussen private banking en personal banking dat weet ik niet.

 4. Pierre schreef:

  Inderdaad, het verschil tussen private en personal had ik even over ┬┤t hoofd gezien

 5. Brigitte schreef:

  personal banker zal gratis zijn
  Private banking niet
  Maar is toch niet normaal dat ze nooit iets laten horen

 6. Kristof schreef:

  Toen ik nog fondsen had bij een bank belden ze mij om het halfjaar op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Toen ik nog wel wat geld belegd had dan was dat bij de kantoorhouder zelf en kreeg ik elk jaar chocolade toegestuurd. Toen ik het grootste deel weggehaald had mocht ik alleen nog bij de stagiair komen ­čÖé


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.