12 Antwoorden op “Wat is een voordelig en veilig abonnement op smartphone voor een puber?”

 1. Hier heeft de dochter gewoon proximus onbeperkt sms’en en 8gb internet,aangezien ze in school WiFi hebben en thuis ook ,is dat meer als voldoende en dat kost evenveel als een herlaadkaart

 2. Hangt een beetje van de leeftijd af . Ik heb een Wigo en de kinderen heb daar een simkaart van. Ik leg voor elk apart vast na hoeveel verbruik ik een bericht krijg of ze geblokkeerd worden. Onbeperkt bellen en SMSen

 3. Lucinda schreef:

  Zen abonnement, 15euro en is het op dan is het pech. Ze kunnen wel onberperkt berichten sturen naar jou, moest er iets zijn en hun geld is op.

 4. Mobile Vikings: een abonnement vanaf 10€ tot 29€ per maand naargelang je wensen + tot 5€ korting per maand als je ook een Hello zichtrekening hebt.

 5. Kristin schreef:

  Mijn zoon heeft een zen abonnement bij Orange. 15€ en op is op. Willen ze bijladen, moet hij da zelf betalen

 6. Vanessa schreef:

  Ik en mijn zoons 20e bij orange onbeperkt bellen smsen en internet 4gb plus 4gb gratis totaal 8gb een herlaadkaart is niet zelfde de 4gb in werkelijkheid is het veel minder dan ze je het geven .
  Mijn zoon heeft vorige maand 4gb plus 2maal 4gb gratis gehad reken uit 12gb totaal
  Mijn man heeft onbeperkt bellen smsen en internet enz voor 40euro .

 7. Je kan ook altijd als je een abonnement neemt bij eender welke provider kan je daar een limiet laten op zetten .Bv 5 of 10 euro over hun budget wat ze kunnen gebruiken .

 8. Ik vermoed dat je wilt dat je minderjarige geen extra kosten kan maken? Dat kan je bij praktisch elke provider vragen. Afhankelijk van het aantal personen (>=4) is Telenet zeer voordelig zeker als je al klant ben bij hen voor de andere zaken. (Pack) In het andere geval opteer je best voor mobile vikings.

 9. Heb bij Telenet Wigo… Onbeperkt bellen en sms’en… Kost wel €150,- gemiddeld maar het tv + play-more, 5 sim kaarten onbeperkt bellen en sms’en en onbeperkt internet thuis… Wil geen reclame maken Mor qua jeugd?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.