wat kan ik doen met het water dat uit condensatie droogkast komt?

Vraagje wat kan ik doen met het water dat uit me condensatie droogkast komt?
Waarvoor kan ik het hergebruiken?


17 Antwoorden op “wat kan ik doen met het water dat uit condensatie droogkast komt?”

 1. Heb dit een weekje geprobeerd in men strijkijzer maar dat kreeg er toch moeilijkheden mee. Zit namelijk redelijk wat kleine stofdeeltjes in… raad het ni aan om mee te strijken. Planten idd ook geen goed idee ivm stof en resten van zeep… gooi het gewoon weg nu

 2. Ik hou het in een emmer bij om Wc mee doorspoelen….

 3. Claire schreef:

  Hou er rekening mee dat daar zeepresten inzitten.. dus niet in je strijkijzer gebruiken

 4. Viviane schreef:

  Zou toch eerst door een zakdoek gieten want er zitten altijd kleine dingetjes is die de strijkijzer stuk kunnen maken. Dit water kan ook dienen voor een extra spoelbeurt wc of bij de bloemen gieten buiten of om iets te week in te zetten…

 5. Marijke schreef:

  Zeker niet gebruiken als strijkwater heeft de verkoper aan mij gezegd. Er zit veel te veel stof in en dat vertrapt oa de gaatjes van de strijkzool

 6. Danielle schreef:

  Het is het beste water voor je strijkijzer. Sinds GEEN VERKALKING op strijkijzer. 👍👍👍

 7. Robert schreef:

  Recht riool in via dat darmpje, vol met allerlei stoffen die ge beter kwijt zijt.

 8. Ik een strijkijzer kapot door dit water te gebruiken doe ik dus niet meer gebruiken om te poetsen

 9. Lutgarde schreef:

  Opvangen in een emmer en er het toilet eens mee doorspoelen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.