13 Antwoorden op “Wat kost een alarmsysteem?”

 1. Dimitri schreef:

  Er zijn professionele systemen die incert gekeurd zijn én verbonden zijn met een meldkamer. Daar betaal je naast de aankoop van het systeem ook nog een maandelijkse onderhoudskost én een bijdrage voor de meldkamer. Dat zal jaarlijks toch een 700 euro kosten.

 2. patrick schreef:

  Ik heb 5 jaar een inbraak systeem met centrale meldkamer geleasd. Dat heeft me meer gekost dan de waarde van de inboedel. Maar mijn dochter was gerustgesteld. Dat is het dan wel weer waard… Ik heb wel vaak politie aan de deur gehad ’s nachts voor vals alarm.

 3. Wij hadden verisure en zijn gewisseld. Ieder keer ineens opslag van premie en van die speciallekes en dan miserie met opzeggen. Dus ik zou die niet meer nemen.

 4. Barbara schreef:

  Alarminstallatie van Jablotron en camera bewaking van Hikvision. Heel tevreden.

 5. Hier jablotron en hikvision
  Verisure zijn dieven, met abonnement
  Als ge niet betaald is je systeem ook nutteloos
  Hier betaal ik 110 per jaar voor onderhoud en simkaart

 6. Philippe schreef:

  Hier systeem van risco. Geplaatst door lbs. Heel proffesioneel en goed kwaliteit. Rond de 2000 voor heel den bataklan, en 120€ jaarcontract. Da’s elk jaar onderhoud, batterijen vervangen en alles testen. Geen meldkamer. Da’s particulier helemaal niet van doen. Ik kan alles volgen of doen met de app.

 7. Ik Verisure en ben er tevreden van geen problemen mee beter dan lares in ieder geval

 8. Kenneth schreef:

  Meldkamer voor particulier gebruik zou ik zeker niet doen! Moest het nu voor een bedrijf zijn is dat totaal iets anders natuurlijk.. zoek je een goede installateur die een systeem komt plaatsen dat via app of dergelijk meldingen geeft op je gsm..

 9. Dimitri schreef:

  Ons systeem met camera’s, videofoon, rookmelders, poortopener en smartphonebediening heeft een 4000 euro gekost, en kost elk jaar een 150 euro aan onderhoud, keuring en vervanging van batterijen voor het draadloze gedeelte. We hebben verisure ook laten komen, en we zitten nu na 8 jaar al goedkoper😃
  Zonder de nutteloze rommel. Verisure is duur voor wat je krijgt, slaagt continu op en werkt maar deftig zolang je betaalt. De meldkamer is ook compleet nutteloos.

 10. Joachim schreef:

  Zou zeker geen meldkamer neme kost u gemiddeld 25 euro per maand en voor parti. Is da beetje nutteloos. Kzou voice module kost u eenmaal de aankoop prijs en het beld u met de melding wat er is.

 11. Wij hebben ook verisure.
  Maandelijkse kost is ca. 50€
  Enkel de aankoop van de benodigdheden is eenmalig uiteraard.
  Maar je trekt ook een deel terug met minder verzekering te moeten betalen.
  Wat er ook aan gekopeld is is ineens de toekomst verplichte rookmelders.

 12. Dimitri schreef:

  verisure is niet incert gekeurd, dus de verzekering gaat geen korting geven.
  Los daarvan is het zowieso niet goed om korting bij de verzekering te vragen. Als ze eens binnenzitten en je hebt je alarm om 1 of andere reden niet opstaan, betalen ze geen vergoeding uit. Die 20 euro per jaar maken dan een heel groot verschil uit 🙂

 13. Wij hebben een bewakingscamera die 360° rond ons huis kan, waardoor je kan spreken en melding krijgt zodra er iemand gedecteerd is (wat je ook live kan zien dan op gsm) en wij zijn tevreden genoeg met dat. Op wish besteld voor een ‘prikje’ 😉.. Ik denk €80 en werkt goed.. Onze vorige 2 cameras kwamen ook vandaar


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.