9 Antwoorden op “Wat zou goedkoper uitkomen?”

 1. Buiten drogen, ongeacht dag- of nachttarief zal volgens mij goedkoper zijn en sowieso beter voor het milieu en je was ruikt beter 🙂 . Heb mijn droogkast van de hand gedaan omdat die zoveel verbruikt.

 2. Marleen schreef:

  ik probeer alleen maar in het weekend (nachttarief) te wassen en te drogen.

 3. Ik waste en droogde tot vorig jaar alles in ’t weekend (nachttarief dus), ondertussen verhuisd en trotse bezitster van een wasdraad 🙂 Nu was ik alles in ’t weekend (of ’s avonds) en droog aan de drooglijn en dat scheelt meer dan 80 Euro per maand aan electriciteitskosten. Ik droog nu nog enkel de sponshanddoeken in de droogkast, al de rest op de draad of op een rek. 🙂

 4. handdoeken kan je ook buiten drogen en dan met ruw borsteltje tegen de draad in borstelen ze zijn even zacht dan uit je droogkast en kost je alleen de moeite

 5. Monique schreef:

  Wij zijn de gelukkige bezitters van zonnepanelen ! dus wassen en drogen tijdens de week,( Gratis) enkel badhandoeken in de droogkast de rest buiten aan de draad.

 6. nachttarief supergoedkoop als 1derde van je verbruik ook effectief in de daluren ligt dus niet voor ons..

 7. Ik heb bij essent mijn dagtarief aan hetzelfde als nachttarief, dus maakt niet uit wanneer ik was. Drogen doe ik sowieso buiten of op een rek bij slecht weer in de garage. Enkel handdoeken en jeansbroeken gaat in de droogkast.

 8. Sandra schreef:

  Wassen op nachttarief en gewoon was op droogrek en met goed weer buiten aan wasdraad


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.