Welk merk Inbouw toestellen zijn prijs kwaliteit goed ?

Welk merk Inbouw toestellen zijn prijs kwaliteit goed ? De toestellen dienen om in een oude inbouwkeuken te zetten die later vernieuwd wordt.


6 Antwoorden op “Welk merk Inbouw toestellen zijn prijs kwaliteit goed ?”

  1. Mijn keuken dateert van 2000. Mijn inbouwtoestellen zijn van Siemens (vaatwas, koelvriescombi, dampkap, en combioven). 5 jaar geleden heeft de combioven het begeven. De rest wordt is nog altijd in gebruik. Tevreden van Siemens.

  2. Bij mij is hier alles Bosch en zeer tevreden over ik heb mijn toestellen al acht jaar

  3. Dorien schreef:

    Hier alle toestellen van bosch zou zeker geen ander merk doen super content

  4. Pascal schreef:

    Technieker was pas hier omdat vaatwasser na 3 jaar al kapot was . Ik vroeg dat ook : welke toestellen zijn nog goed. Antwoorde : Maakt niet uit. Ze zijn tegenwoordig allemaal gemaakt om vlug kapot te gaan. šŸ˜‰


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.