14 Antwoorden op “Welke auto kopen?”

 1. Zo klein mogelijk Peugeot is meestal erg betrouwbaar

 2. Melissa schreef:

  Een lichte vracht is en blijft het goedkoopste.

 3. zeer juist maar je hebt maar 2 plaatsen spijtig genoeg en anders lichte vracht met meerdere plaatsen gaje al serieus meer mogen betalen!

 4. Ik zou een kijken op autogids.be staan meestal wel goede voorstellen in en kan je vergelijken prijs kwaliteit verbruik en kosten !

 5. Ignace schreef:

  Dacia, kies model met 900cc benzine motor. Model kies je nr je noden. Jonge tweedehands of iets ouder in functie van je budget.

 6. Ligt ook aan je km die je doet’ Joe veel kids ‘ stadsverkeer ‘ verre afstanden enz

 7. Ik heb voor t eerst een Honda, en nooit kosten aan. K heb nog nooit een auto gehad die zo weinig koste.

 8. Charlotte schreef:

  Ik heb een 2dehands prius. Zuinig in verbruik (hybride) & goedkoop qua verzekering. Ook qua betrouwbaarheid, top 👌! Ik wil nooit meer iets anders 😏

 9. Vooral Japanse merken (Toyota Honda enz.) laag in onderhoud laat ik verbruik en is er iets kapot kan je het voor weinig op internet terug vinden. Plus ze wegen niet veel ondanks de grote dus daardoor is het verbruik des te minder😊
  Hide or report this

 10. Miriam schreef:

  Ik ben ook content van m’n Dacia Sandero. Een motor van 900 (‘ding’, of ‘cc’ of ‘motorinhoud’, of misschien nog wel iets anders – sorry ik heb slecht geslapen, ik zou het begot niet weten 😅 ) waardoor de jaarlijkse wegentaks zeer laag is (ik denk 82€ per jaar) en de verzekering ook meevalt. Al heeft dat laatste natuurlijk ook te maken met je leeftijd e.d. m’n verbruik heb ik lang op 5,5 gehouden per 100km, maar de laatste tijd zit ik eerder tegen 6,6 zonder dat ik er een aanleiding voor kan vinden (geen veranderde rijgewoontes ofzo).

 11. Afhankelijk van verschillende factoren: rijd je veel (ik tss 40-45.000km/jaar), of maar weinig (amper 15.000km/jaar). Hoeveel plaatsen heb je nodig? Heb je grote koffer nodig, etc.

 12. Wouter schreef:

  Prijs kwaliteit zit je tegenwoordig goed bij de Koreanen. Voor mijn partner hebben we een Hyundai I10, 1200 benzine. Zeer tevreden van. Op zich vrij zuinig voor een benzine, inschrijving, taks en verzekering vallen vrij goed mee. 5 jaar garantie en 5 jaar pechbijstand inbegrepen.

 13. Ikzelf een Kia RIO gekocht 1200 cc tweedehands , zuinig en overal binnen in de steden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.