12 Antwoorden op “Welke bank leent aan mensen die alleen zijn?”

 1. Jessie schreef:

  Hypotheek winkel of regionaal hypotheek kantoor die vergelijken veel banken naargelang hoe sterk u dossier is 😉succes

 2. Delphine schreef:

  Tis sterk, maja de kbc heeft uirgerekend. 1,56% rentevoet. 2.58 % jkp
  Kvind jkp zoveel. En schuldsaldo is ook duur bij kbc. Scheelt bv 900 euro met beobank.

 3. Marien schreef:

  Denk dat het vooral afhangt van hoeveel je wil lenen en je inkomen, of je vast werk hebt enz,.. meeste banken geven wel lening als alles ok zit.

 4. Fintro geen probleem, maar hangt inderdaad af van het inkomen en spaargeld.
  Ook houden ze rekening met hoe je leeft.

 5. Kimberly schreef:

  Of je nu alleen bent of niet maakt niet uit ze kijken gewoon naar u inkomen en wat je grote kosten zijn mijn lening voor de auto heb ik aangegaan. Bij ING

 6. Alle banken als ge genoeg inkomen hebt 😉
  Alleen zijn is op zich geen probleem. Als ge alleen zijt met een kind zijt ge blijkbaar weer wel een groter risico want dan komt ge bij KBC vb al niet in aanmerking voor een lening (toch niet als ge een gemiddeld inkomen hebt)

 7. Wandel eens bij een immoheker finotheker binnen.
  Alles hangt er van af of je verwachtingen realistisch zijn. Hoeveel van je aankoopbedrag wil je lenen. Quotiteit heet dat. Als je eigen middelen hebt en je kan onder de 80% blijven spreekt dat in je voordeel. Heb je middelen om de notariskosten te betalen.
  En dan uiteraard hoeveel van je inkomsten moet je besteden om de afbetaling te kunnen doen. Als je €1400 in de maand hebt, en je wil €900 aflossen, dan is dit een te groot risico voor de bank.
  Bij de immotheker finotheker of hypotheekwinkels, bekijken ze alles voor je. Zij gaan op zoek naar een goede hypotheek voor je in functie van je situatie. Zij berekenen zowel best case als worst case scenario als je een variabele rentevoet kiest. En zij berekenen ook je belastingsvoordeel. Je krijgt een heel duidelijke en begrijpelijke uitleg. Ook het punt schuldsaldo wordt mee bekeken in hun verhaal. Moet dit bij de bank die de lening geeft of mag dit bij een andere verzekeraar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.