10 Antwoorden op “Welke banken hebben een goede rente qua hypotheeklening (in België)?”

 1. Carine schreef:

  Ga naar een hypotheekwinkel of een immotheker zij zoeken voor jou de beste deal.

 2. kijken op spaargids.be, daar kan je de beste rentes terugvinden en dan bij de banken gaan onderhandelen en tegen elkaar uitspelen. Hou rekening met je schuldsaldoverzekering ook..

 3. Zelf onderhandelen. Natuurlijk hoe minder eigen inbreng hoe duurder… Maar das logisch vind ik.

 4. Evelien schreef:

  Wij zijn voor een simulatie naar hypotheekwinkel en kbc geweest. Kbc was wel voordeliger! Je kunt bij kbc ook simpel online een simulatie maken!

 5. Belfius was bij mij een pak goedkoper dan argenta, crelan en fortis (=mijn eigen bank) . Helpt ook as je ouders of grootouders er klant zijn.

 6. Dominique schreef:

  Fintro kan ook goedkoop zijn. Hangt er natuurlijk vanaf welke makelaar je voor je hebt. Fintro behoort tot de groep van Fortis maar wordt door zelfstandige makemaars uitgebaat. Maar nog eens, hoe beter je zelf onderhandelt hoe scherper je rente zal zijn. En zelfs meerdere onderhandelingsrondes toepassen. Als je ze tegen elkaar uitspeelt kan er vaak nog een stukje vanaf.

 7. Lieven schreef:

  Wanneer je voldoende eigen inbreng hebt leen je momenteel het goedkoopst bij verzekeringsmaatschappijen, genre p&v, ag, baloise… Hypothekaire leningen uitschrijven is voor hen een veilige belegging voor de torenhoge winsten die ze jaar na jaar maken. Tip van een onafhankelijke makelaar.

 8. VDK. Buiten zichtrekening moet je bij hun ook geen andere producten erbij nemen.

 9. Carine schreef:

  Mja t is niet alleen de rente he. Ik kreeg zowel bij fortis als ing 1,29, alleen moet ik bij de fortis geen hypotheek meer nemen en bij ing wel, dan is de rekening snel gemaakt denk ik

 10. ANnelies schreef:

  Iedere bank kan onder bepaalde omstandigheden nog een mooi stukje onder de aangegeven rente op internet gaan.
  Je bekijkt deze dus best en bij een selectie ga je dus best langs in een kantoor in je buurt.
  Wij hebben bijna 1% minder dan op internet was aangegeven…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.