10 Antwoorden op “Welke broker(s) gebruiken jullie? Wat zijn de voordelen/nadelen?”

  1. Binck Bank. Goeie tools voor technische- en fundamentele analyse. Ik gebruik Protrader veel (aparte tool voor daytraders). Niet de goedkoopste, maar wel waar voor je geld (naar mijn idee).

  2. Om te beginnen zou ik naar gemakkelijke platforms gaan zoals Binckbank of Bolero. Keytrade ook niet slecht. Later naar goedkopere gaan zoals Lynx, Mexem. Persoonlijk zou ik beginnen met Bolero (is van KBC). Zeer nuttige infos en zeer gemakkelijk te gebruiken. Prijzen zijn goed.

  3. Ik gebruik DEGIRO voor Amerikaanse aandelen en opties en ING voor trackers

  4. Mexem Benelux op https://www.mexem.com/ Profiteer van laagste prijzen met professioneel platform van interactive brokers, net zoals echte handelaars. Heel flexibel instelbaar zoals jij het het liefste hebt. Handige grafische naar eigen dunk in te stellen grafieken. Mogelijkheid om dingen in dollar te kopen zonder dat je dollars hebt. Goede Nederlandstalige service. Geld verzekerd tot een bedrag dat de meesten niet hebben. Ook mogelijkheid om je aandelen of etfs of whatever te verkopen NA beurs. Als je ziet dat er slecht nieuws gegeven wordt in Amerika na beurs om 22.30 bv, dan kan je alsnog je aandelen verkopen om erger de dag nadien te verkopen. Dat kan je bij mijn weten alleen bij hen. Bij Degiro kan je dan alleen bang afwachten tot de dag nadien.

  5. Houd mexem automatisch de belgische belastingen in of gebeurt dut niet automatisch?

  6. automatisch. Prijzen bijna zoals ib, maar houden toch taxen in

  7. MeXeM als je een uitstekend platform wilt gebruiken met mooie lage tarieven.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.