Welke fietskar kopen?

Ik zou graag een fietskar aanschaffen voor men zoontje (en in de toekomst mss nog een kindje). Nu zie ik zoveel verschillende modellen en prijzen πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ˜…

Wil geen goedkoop/duurkoop geval dus ne spotgoedkope 2e hands schrikken me af. Veiligheid staat wel op nr 1 πŸ˜‰
En wil dat men kids er iets of wat comfortabel inzitten πŸ™ƒ

Tips waarop ik kan letten?

Merk? Welke vering? Babyhangmat of schaal? Prijsklasse? Een buggymodel?


11 Antwoorden op “Welke fietskar kopen?”

 1. Wij hadden een croozer een zeer tevreden van. Was voor 2 kindjes hebben die nu verkocht en een andere gekocht voor 1. Waarom wij 1 hadden voor 2 zoon en zijn nichtje zijn even oud en was regelmatig bij ons dus handig zo een model. Nu de zoon is er 6 en fietst alleen onze dochter is 1,5j en voor haar alleen was dit te groot en ook vonden wij onhandig fietsen dan.

 2. Heleen schreef:

  Wij hebben ook een croozer. Wel oud model en heel tevreden van . Nu zijn de kids er wat te groot voor geworden maar buiten wat verkleuring is daar niets aan . Dus echt kwaliteit!

 3. Hier al 10 jaar een Croozer for 2. Toen was een bakfiets nog niet zo ingeburgerd. Wij woonden toen in de stad en hebben gekozen voor een kar omwille vd tramsporen (als je er tussen geraakt met je fietswiel vallen de kindjes niet mee) Γ©n omdat je ook met de fiets alleen weg kan. Meer opties. Met ondertussen 4 kinderen heel veel gebruikt. Babyhangmat erin, als je een tochtje maakt, kan je te voet verder met de kar. Ideaal als er eentje slaapt. Er kan veel bagage mee. Nu de jongste 4 is, wordt ze vnl als bagagekar gebruikt voor langere tochtjes. Nu zou ik wel opteren voor eentje met vering. Met onze fietspade πŸ™„ zeker als je met een baby rondrijdt.

 4. Deborah schreef:

  Ik heb een thule coaster xt. Zeer tevreden van. Voor de baby een schaal aangeschaft maar zou eerder een hangmat aanraden. Vind dat de schaal moeilijk te bevestigen is en de baby eigenlijk te weinig ” ligt “. In de schaal zit de baby redelijk rechtop en dat vind ik persoonlijk een nadeel. De fietskar is zeer ruim van zitplaats. En ook een zeer ruime “laad ” ruimte voor spullen. Makkelijk op te vouwen. Makkelijk te bevestigen aan de fiets. Eigenlijk super tevreden

 5. Ik heb een croozer, zeer goede kwaliteit! Heb die 2e hands gekocht om de prijs te drukken en nog geen seconde spijt van gehad. Integendeel!

 6. Anneleen schreef:

  Wij hebben een croozer 2de hands gekocht en absoluut geen spijt van. Was ook voor te testen dus wilden er niet veel geld aan geven. Mocht het tegenvallen dan hadden we hem terug verkocht.

 7. Wij kochten een eindereeksmodel aan -40% bij een lokale fietshandel. Was nog 400 euro, waarvan 250 euro met ecocheques.. merk: Nordic Cab

 8. Wij hebben een vantly fietskar en hadden er ook een babyschaal voor gekocht enorm tevreden van. Zaten er altijd heel comfortabel in.

 9. thule coaster, ideaal voor 2 kindjes, gekocht bij dreambaby incl hangmat voor als ze baby zijn gekoct. je kan ze aan de fiets hangen maar ook gwn mee wandelen πŸ™‚

 10. Martine schreef:

  Chariot captain xl: super tevreden over. Hebben we 8 jaar gehad, werd ook als buggy gebruikt, heel gemakkelijk op te plooien. Toen de kinderen te groot werden ook nog gebruikt als bagagedrager. Veel opbergruimte achter de kinderzit. Met spijt in het hart een 2de leven geven. Had een zeer goede vering. Top fietscar!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.