14 Antwoorden op “Welke mobiele airco raden jullie aan prijs kwaliteit?”

 1. Is te zien welke ruimte je moet verkoelen. Zeker een van 12000 btu en dat is voor een ruimte van circa 35 m2.

 2. bij mij is de living ongeveer tussen de 45 en 50 m2. Ik heb een van whirlpool van 12000 btu. Hoe kleiner de ruimte hoe vlugger en meer het gekoeld wordt natuurlijk. 1 minpunt bij mij is dat de keuken wel afzonderlijk is maar zonder deur. En in de keuken is het altijd heel warm. Dus voor uw living denk ik wel dat een van 12000btu voldoende zou moeten zijn. Kijk zeker ook als je een dichting erbij hebt of erbij kan kopen. Want de buis moet door een raam en met een openstaand raam kan ook warmte binnenkomen. Zo een dichting is met velchro.

 3. Wij hebben de onze vorige zomer gehaald in de Brico Planet, een kleine 300€ in promotie toen.

 4. Wij hebben vorig jaar na lang wikken en wegen en veel opzoek werk uiteindelijk voor een mobiele Airco van Delonghi Eco Silents 92 gekozen en aangekocht. 5 jaar extra garantie bij , energiezuinig klasse A of A+, qua geluid zeer stil, Ook krijg je soms een cashback van € 50 of € 100 . We hebben tot heden zeker nog geen minuut spijt gehad ook niet qua prijs. Zeer zeker een aanrader!

 5. Vooral naar de btu kijken hoe hoger hoe beter hij koelt

 6. mijn mobille airco is 13 jaar oud en daar ben ik zeer tevreden over die blijft aanliggen tot ik ga slapen en dan gaan gans de nacht de vensters open ( zo rond middernacht ).

 7. EEn aircooler zal de lucht vochtiger maken, Nu maak je het daarmee nog zwoeler. Er zijn goedlope mobiele airco’s die wel het werk doen. Een buis naar buiten dat wel maar koeler word het zeker.

 8. Kijken op tweedehands sites. Veel mensen gaan van mobiel naar vaste airco dus kan je toestellen kopen die vaak nog heel goed zijn aan de helft van de nieuwprijs

 9. Wij zijn vorige week ene gaan halen in den Hubo. Stonden in reclame voor 199 euro.

 10. Jeroen schreef:

  Geen aircooler das rommel, en als je airco koopt.. Vooral letten op het aantal btu.. Blijf weg van 7000 en 9000. Neem iets boven of gelijk aan 12000

 11. Wesley schreef:

  Als je echt voor een airco kiest laat dan een plaatsen! In de zomer koelen en in de winter kun je er mee bij warmen. En voor die prijs zou ik het zeker niet laten.

 12. In plaats van een gat in de muur of een gedeeltelijk open raam, zou ik een inzetplaat voor het raam of iets dergelijks maken. Daar kun je een gat inmaken voor de buis. Zo gaat de warmte naar buiten en komt niet of nauwelijks naar binnen.

 13. Nathalie schreef:

  Even een ander vraagje.. verbruikt dat niet veel zo een mobiele airco?? Is om een idee te hebben voor aanschaf


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.