Welke mutualiteit is het beste voor mij?

Ik zou eens willen weten welke mutualiteit het beste is voor mij. Ik heb 2 kinderen van 5 en 8. In de toekomst zouden ze waarschijnlijk moeten gaan naar een orthodentist. En ik zou ook graag weten welke mutualiteit er psychologische hulp terugbetaald? Ik woon rond Gent.


12 Antwoorden op “Welke mutualiteit is het beste voor mij?”

 1. Online kan.je een vergelijking maken om te kijken naar de wensen van uw gezin en zo zie je waar je het meeste voordeel hebt…echt een aanrader

 2. Dorien schreef:

  Oz, dentalia erbij nemen en voor psycholigische bijstand kan je ook een extra verzekering nemen. Dit is dezelfde verzekering als voor logopedie, wanneer je al het maximum teruggekregen hebt via de gewone verzekering.

 3. Surf naar de websites van de ziekenfondsen, alles staat er in. Je kan zelfs vragen stellen..

 4. Katleen schreef:

  Altijd nakijken of een orthodontist wel of niet geconventioneerd is , scheelt zowiezo een pak geld !

 5. Pascale schreef:

  Oz veel voordelen ook dentalia voor orthondonthie, goedkoop voor de kids .


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.