Welke online bank is goed en gratis?

Welke online bank is goed en gratis.
Ik zit al vele jaren bij ING ik betaal in December altijd zoveel voor mijn rekening
Ik ga nooit onder 0.
Doe al mijn betalingen via home bank.


15 Antwoorden op “Welke online bank is goed en gratis?”

 1. Annick schreef:

  Als je een Lion account opent betaal je geen kosten bij ING

 2. Ik ben bij ING ( vroeger record klant) en betaal niets voor mijn lion account rekening. Hieraan verbonden is een betaalkaart en ik doe online mijn betalingen,….
  Ik dien enkel te betalen als ik geld afhaal uit een automaat van een niet ING bank. Maar cash uit de muur van een bc automaat halen is ook gratis

 3. Ingeborg schreef:

  Keytrad heel content van en ipv betalen, en argenta zou ik zeker niet meer aanraden is niet meer wat het geweest is zeker de service niet

 4. Raar, ik betaal niks bij ING. Mss eens op de bank zelf navragen hoe het komt dat je moet betalen.

 5. Jessica schreef:

  KBC! We wilden eigenlijk weg bij KBC omwille van persoonlijke redenen. En daarom hadden we een ING account geopend. Maar na 3 jaar is het welletjes geweest. Je betaalt jezelf blauw op jaarbasis. 50cent per keer als je via een automaat van een andere geld afhaalt (er is er maar 1 hier in het dorp van bpost). En als er een domiciliëring niet af kan gaan (wij hebben er een 3-tal die soms 1 tot 3 dagen kruisen met de storting van het loon door een weekend dat er tussen valt) betaal je dus 7€ per domiciliëring. Bij KBC krijg je enkel een melding en gaat het er alsnog automatisch af. Als we dus pech hebben, hebben we zo dus 21€ extra kosten + wat je nog afhaalt van die rekening bij een bankautomaat van een andere bank. En qua rentevoeten zijn ze ook lang niet voordeliger.

 6. Katrien schreef:

  Ik heb een kbc rekening zicht/spaarrekening maar betaal enkel nog de verzekering op deze rekening, dat is 4,80 euro per jaar

 7. Gewoon uw groene rekening bij Ing omzetten naar een Lion account.

 8. Keytrade is goed als je ze niet nodig hebt en het is niet alleen gratis, je krijgt 5 cent cadeau voor elke verrichting. Ik erger mij wel een beetje omdat ze voor een internetbank niet erg technologisch geavanceerd zijn. Je moet bvb de bancontact app hebben om in de winkel te betalen terwijl dat bij KBC en een aantal andere banken met hun eigen app kan.
  De basis rekening van KBC is ook gratis maar dan moet je er wel voor zorgen dat je enkel bij kbc automaten geld afhaalt (daar wordt 20 cent voor aangerekend, en voor een aantal andere zaken die ik persoonlijk nooit nodig heb wordt er ook iets aangerekend) en geen verzekering aan hebt staan. De service is daar wel geweldig. Mijn kaart is onlangs gestolen en tegen dat ik het door had was er in meerdere winkels contactloos mee betaald. Kleine bedragen maar in totaal toch +/- 100 euro. KBC heeft mij alles 1 dag na een telefoongesprek en het doosturen van de aangifte bij de politie gewoon terugbetaald. En dat met een gratis rekening zonder verzekering. Ik was onder de indruk eerlijk gezegd, ging ervan uit dat ik dat geld kwijt was.

 9. Santander, rekening vision + voor spaarcentjes, wel geen app , maar tenminste nog 0,5% bij kbc, 0,11%. Het is toch dat he.

 10. Frieda schreef:

  Keytrade en je krijgt nog 0.05 euro per verrichting die je doet. Ik heb deze maand 3,10 euro gestort gekregen

 11. Saskia schreef:

  KBC online en betaald geen cent maar moet wel alles zelf doen

 12. Dorien schreef:

  Ik betaalde maandelijks iets van 2 euro (weet het exacte bedrag niet meer) bij mijn bank. De eerste keer toen ik ging vragen voor wat dit was, werd ik wat dom behandeld en weggestuurd zonder antwoord. Daarna ben ik het nog is gaan vragen en dit is blijkbaar zodat je overal geld kan afhalen (dus bij andere banken) zonder dat je hier extra op moet betalen. Ik heb dit toen eraf laten halen omdat ik sowieso enkel geld af haal bij mijn bank. Nu betaal ik maandelijks niets meer. Spreek je bank gwn aan en vraag waarom je dit moet betalen en of je hier iets aan kan veranderen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.