Welke robotstofzuiger is goed als je huisdieren hebt en toch niet overdreven duur?

Welke robotstofzuiger is goed als je huisdieren hebt en toch niet overdreven duur?
Liefst gewoon antwoorden op de vraag. Ik heb reeds meerdere niet al te dure stofzuigers gehad, nooit echt tevreden van geweest.
Ik overweeg nu een robotstofzuiger omdat ik (zoals iedereen tegenwoordig, daar ben ik me van bewust) lange dagen maak (gelukkig werk ik de meeste uren van thuis uit, maar dan heb ik ook geen tijd om even tussendoor te stofzuigen) en ik ook graag wat werk uit handen wil geven.


16 Antwoorden op “Welke robotstofzuiger is goed als je huisdieren hebt en toch niet overdreven duur?”

 1. Katrien schreef:

  Ik heb mijn roomba via vente-exclusief gekocht. Huisdieren aanwezig en doet goed zijn werk.

 2. Angelik schreef:

  Ik gebruik op novilon rubber keerborstel gaat meer af dan stofzuigen heb 4 dieren die haar verliezen

 3. Sylvia schreef:

  Robotstofzuiger van Aldi 150 euro en super goed heb hem al 4 jaar en een hond die heel veel haar verliest neemt alle hoeken mee

 4. Eufy robovac 11s is getest en had beste prijs kwaliteit verhouding, +-160euro

 5. Dorine schreef:

  Ik heb een dirthdevil van 129 eur en 2 langharige katten. Doet zijn werk goed

 6. Ik heb een iRobot. Heel tevreden van. Totdat ik voor beneden een dyson v10 steelstofzuiger kocht. Die pak ik veel sneller om het snel even zelf te doen. De iRobot doet het ook goed. Maar ik vergeet hem soms op te laden en dan is de dyson mijn redder in nood. Beide toestellen zijn duur maar leveren prima werk!

 7. Ik heb ook een roomba, heel tevreden van. Alleen moet je zien dat je ook een gewone stofzuiger hebt. Roomba geraakt niet op alle plaatsen en is ook ni geschikt voor een auto enzo te poetsen

 8. Annelies schreef:

  Ik heb ene van ali express en heb 2 honden. Ik ben heel content van mijne

 9. Ik heb ene van ali express en heb 2 honden. Ik ben heel content van mijne

 10. Hier ook de roomba i7+
  Zeer tevreden van neemt de haren van de honden probleemloos op en zelfs de hoekjes zijn geen probleem

 11. Voor diegenen die een robotstofzuiger gebruiken, wat doen jullie dan met de hoeken, en onder kasten en zetels alles laten liggen, of nog de gewone stofzuiger uithalen….

 12. Dominique schreef:

  bij ons kan de roomba onder de kasten, gaat goed in de hoeken en kan ook over tapijt en snoeren. Enkel bij de verwarmingsrooster in de vloer zit ie vast ( is nog van de oude tijd) Ik neem nog m’n stofzuiger bij de hand in de week met de wekelijkse kuis uiteraard.

 13. Dominique schreef:

  Wij hebben de robot roomba. Toen we hem kochten een 10 maanden geleden stond ie voor 500€ denk ik ( weet niet wat je met goedkoop bedoelt) 1 hond, 2 katten en 3 kids in huis en doet z’n werk uitstekend! Wij zijn er erg tevreden van in elk geval.

 14. Caroline schreef:

  Ik heb een Roomba, de 700 reeks. Heel tevreden van! Met 1 hond, 3 katten en een wederhelft die er ook wat van kan 🙄😄, heeft deze hier zijn werk wel 😁 Met huisdieren neem je best een robotstofzuiger met rolletjes ipv borstels, daar draait het haar zo niet in vast. Dit type kan je dagelijks programmeren, en bv in het weekend of als je thuis bent vroeger laten rijden.
  Alles wat hoger is dan 9cm, daar geraakt hij onder, en enkel op langharige matten rijdt hij zich soms vast op de hoeken … ik ben fan!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.