Welke stofzuiger kopen?

kan iemand me hier soms raad geven
mijne dyson heeft het begeven
na vele vele jaren dienst
nu moet ik een andere aanschaffen ,maar die moet zowel goed zijn voor de grond,zetels en ook goed voor de dierenharen(zoals de poezen haren die in de zetel soms hangen)
wie o wie kan me zeggen welke goed is,want nu ben ik aan het kijken naar de Philips PowerPro Expert of de ROWENTA Stofzuiger A
of weter iemand een betere maar liefst gene dyson meer


35 Antwoorden op “Welke stofzuiger kopen?”

 1. Stephanie schreef:

  De gewone miele is nog steeds de beste, ben huishoud hulp en 9/10 heeft zo een stofzuiger ๐Ÿ˜€

 2. Hellie schreef:

  Ik heb de Dirt Devil fello friend gekocht toen ik nog huisdieren had en ben daar echt ontzettend tevreden over. Er zitten opzetstukken bij voor tapijten en zetels met ronddraaiende borstels die echt alle haren uit alle stof trekken.

 3. is hij al 5 jaar oud? Ik geloof dat er op dyson 5 jaar garantie staat. En normaal komen ze zelfs aan huis herstellen. Wij hebben de onze ook al eens laten maken.

 4. Rowenta heb die ook en zeer goed maar katten haar doe ik met raamwisser van de zetel daarna stofzuigen gaat perfect en veel vlugger

 5. Ik heb een sakura royal,heel tevreden van,ik zou geen ander meer willen,wel duur maar levenslang garantie erop!

  1. wel alleen op de motor en niet op de rest; kan ervan meespreken

 6. Waarom geen dyson meer?als k vragen mag โ˜บ ik sta op t punt vn ene te kopen,die met de steel,lijkt me zo handig ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜Š

 7. Als je die draadloze bedoeld raad ik die af je laad hem 3u op om uiteindelijk maar 20min te stofzuigen

 8. Oei,echt? ๐Ÿ˜•ziet er zo handig uit ๐Ÿ˜‰

 9. Ja idd dacht dat ook tot ik enkele mensen kende en ze zegge het allemaal dat hij maar 20min werkt vind dit toch weinig vandaar ik het ff vermeld

 10. Ik vind die snoerloze ( die paarse) op zich handig en goed, ik doe er heel mijn huis mee MAAR nog voor de garantie voorbij was deed het rolletje het van de borstel niet meer. Heb dan een nieuwe gekregen, ondertussen enkele maanden verder doet hij het terug niet meer ๐Ÿ˜” ik moet wel zeggen dat ik 4 binnenkatten heb waarvan 3 langharig en ik soms 2-3 keer op een dag stofzuig๐Ÿ˜ณ maar dan nog vind ik dat hij te snel stuk gaat. ZO zo de want ik vond het zo makkelijk

 11. Om die reden zou ik em ook kiezen,ik stofzuig ook 2 a 3 keer per dag en bn die lompe bakken zo beu om iedere keer te nemen ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ ik had daarom gedacht..die snoerloze om alles grondig te stofzuigen en een robotje om tussendoor ๐Ÿ˜Šโ˜บ….zucht…luidop dromen mag he ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 12. Ik ben al tien jaar tevreden van men nilfisk cats and dogs

 13. Chrisje schreef:

  Ben al 10 jaar heel blij met mijn Dyson, heb er zelfs 2 ene met gewone steel en ene met parketborstel en telescoopbuis

 14. Natascha schreef:

  Ik heb al veel stofzuigers gehad en dyson is tot nu toe de beste koop geweest, nog altijd zeer tevreden

 15. Miele is idd nog steeds de beste. Vind dat dyson ook heel veel lawaai maakt..

 16. Linday schreef:

  Als ik kon had ik ook al een dyson mijn ma heeft zo ene en gebruik die wel graag

 17. Marleen schreef:

  Ik heb een miele cats and dogs, supercontent van! Heb ook een kat, dus haren genoeg

 18. Even een vraagje. Wij hebben een dyson die nog perfect werkt na 9 jaar. Maar onze steel is gebroken. Zouden wij eventueel mss voor een klein prijsje deze kunnen krijgen? Moet natuurlijk wel compatibel zijn. Grtjes

 19. Philips PowerPro Expert , ik blijf bij philips ๐Ÿ™‚

 20. Sabine schreef:

  Ja mijne miele al 37j oud en nog even goed. Dus Miele nr 1

 21. Dyson maakt veel lawaai, maar dat is dan ook het enigste nadeel. Mijn vorige was een miele, maar voor mij geen betere stofzuiger dan de Dyson animal pro, met de turbo borstel voor de tapijten. Ik moet geen andere meer.

 22. Francine schreef:

  Heb al altijd een nilfisk gehad en heel tevreden

 23. Vanessa schreef:

  Wij hebben een rowenta silence force. Een echte aanrader! Heel stil en krachtig

 24. Ariane schreef:

  Heb aantal maanden geleden mijn spiksplinternieuwe Dyson weggegeven. Verschrikkelijk vies vind ik zo’n stofzuiger zonder zak. Moest altijd met mijn hand de vuiligheid eruit halen dat bleef vastzitten. Jakkes ! Had ook een Miele en nu recent nog een Nilfisk, beide met een wegwerpzak. OK, kost wat geld, maar superproper. Ben van mijn twee stofzuigers tevreden, met 3 katten in huis, gebruik ik die dagelijks.

 25. Aeg aptical animal care wij hebben die ook is een speciaal hulpstuk bij om dierenharen te verwijderen. Niet overdreven duur .

 26. Christine schreef:

  Miele cat&dog al 8 j zeer content van wil geen andere zeker gene dyson

 27. k heb een zanussi gekocht in media markt 119 euro dacht ik heel content van zowel voor stenen vloer en parket en zetels ook wij hebben ook poezen en echt tevreden van ik vind zelfs de zuigkracht beter als dyson

 28. Bianca schreef:

  ik heb de Rowenta Silent Force…wat een zaligheid!!!

 29. Mijn man en ik hebben onlangs bij Krefel een gekocht van AEG, zonder stofzuiger. 8 kilo en je kan er natuurlijk de buis afhalen, maar ook speciale mondjes op de buis zetten, zoals voor groeven in laminaat of zo. Je kan hem op verschillende standen zetten naargelang of het voor vloer of tapijt is.
  Ik ben er zeer tevreden over!

 30. Batterijen zijn de zwakte bij draadloze stofzuigers. Na รฉรฉn jaar mag je er al de helft van gebruikstermijn afdoen als je het elke dag gebruikt.. Hier bij ons wordt er elke dag een half uur gestofzuigd en hebben we er drie in huis, Op elke etage รฉรฉn. Miele blijft het zeer goed doen. AEG ook maar iets minder. Ik lees gewoon de laatste test van testaankoop voor gelijk welke aankoop van huishoudtoestel. Je moet je op iets baseren vind ik.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.