13 Antwoorden op “Welke tandverzekering kan ik het best hebben voor mijn zoontje van 4?”

 1. Voor kinderen is tandverzorging gratis! Tot 18jaar

 2. Kathleen schreef:

  Ik heb een verzekering bij DKV, heb deze afgesloten toen de kinderarts op zijn 2 jaar zei dat hij een verkeerde beet had. Nu is hij 9 en heeft een beugel om zijn gehemelte te verbreden zodat zijn beet goed staat. Met de verzekering krijg ik 80% terug van de kosten na tussenkomst van de CM. Binnen enkele jaren zal hij blokjes moeten dragen. Dan ga ik dat er zeker wel uithalen. Want dat gaat over bedragen van 4000-5000 euro.

 3. JEsika schreef:

  ik weet niet waar die hoge bedragen uit komen hoor. Ons dochter al meer dan ne jaar bezig bij de ortho. De extra verzekering hebben we we niet want met dat geld heb je de beugel betaald.

 4. Kheb gelezen dar je bij dkv tot 1500 euro per jaar terugkrijgt…maar als een beugel nu meer kost? Ik hoor bedragen soms van 4000 euro

 5. Vanessa schreef:

  Dkv betaalt niet alles terug… goed de kleine lettertjes lezen! Ze betalen maar 80% ofzo terug..

 6. Via ziekenfonds tanddalia is goedkoop en alles wordt gedekt

 7. Tandarts is gratis tot 18 jaar. Onze orthodont zegt dat een verzekering een nuloperatie is. Hier niet genomen voor de kinderen.

 8. Veronique schreef:

  Tot 18 jaar word de tandarts volledig terugbetaald , als ze een beugel moeten hebben moet je rekenen dat je de helft zelf moet betalen ( mijn zoon zijn beugel kost 2100€ waarvan ik 1000€ zelf moet betalen de rest krijg ik allemaal terug betaald ) als je verzekering hebt betaald je gemiddeld 500€/per jaar die je eigenlijk gewoon terug krijgt

 9. Via oz tandverzekering. 2 kinderen blokjes redelijk duur. Heb door de verzekering 80 % terug betaald gekregen. Denk eraan het blijft niet enkel bij blokjes. Ook nacht apparaat of draadjes achter tanden krijg je terug via verzekering en deze worden niet terugbetaald via ziekenfonds.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.