16 Antwoorden op “Wie doet het beleggen met KBC met wisselgeld ?”

 1. ik vind van wel, 5 maanden bezig en zit toch al aan 130 euro.. en ik betaal niet altijd met bancontact. Is toch een mooi spaarcentje want als je het laat staan heb je er eigenlijk niet veel aan..

 2. Sandra schreef:

  gewoon in je app onderaan staat beleggingen en daar staat het tussen maar als je 3 weken geleden keek steeg het mooi nu zakt het weg…. 😂😂

 3. Nope da is ver van intersant …. dan kunde beter steeds het bedrag late afronden en op u eigen spaarrekening late storte dit bestaat ookal …. net het zelfde maar zonder risicos en op u eigen spaar rekening …. als je het nodig hebt kan je er probleem loos aan …

  1. Hallo Kevin,
   Kan je wat meer uitleg geven over hoe je het afgeronde bedrag direct naar je spaarrekening laat gaan zonder dat beleggingsplan?
   Ik ben zelf bij de KBC maar kan er niets over terug vinden…
   mvg
   inge

 4. Erg dat het beleggen is want je kan altijd verliezen zo. Moest het nu gewoon sparen zijn, zou ik het ook doen. Een rekening is niet meer gratis dus je betaalt al genoeg aan de bank.

 5. Nu zijn de beurzen enorm gezakt. En dit met alles! Het komt allemaal weer goed das zeker 🙂

 6. alles komt goed ..maar wanneer?
  met de verliezen van nu is dat in geen 15 jaar goed te maken

 7. Kbc app openen.
  Spaarvarkentje – meer – periodieke beleggingen – op je naam klikken – beheer – belegging met je wisselgeld daarnaast staat pauzeren.
  Ik weet niet hoe je het moet stopzetten. Hopelijk helpt dit je verder

 8. Moment om er mee te starten? Eenmaal de beurzen terug stijgen kan het een flinke winst opleveren?

 9. ja idd :)klinkt misschien raar om te horen, maar hoe slechter iets gaat hoe beter het is om je in te kopen (bij veel dingen toch) en hoe meer het je oplevert eenmaal alles trug goed gaat

 10. Sylvie schreef:

  Je moet bereid zijn « risico » te nemen … daarom deed ik het niet

 11. Liliane schreef:

  Ik doe het ook, het is een mooie spaarpot en je voelt het niet aan je rekening.Hopelijk brengt het op lange termijn iets op.

  1. Lambrechts schreef:

   Moet je dan zelf bijhouden wanneer je een aandeel best verkoopt? Ik begrijp niets van beleggen, maar wil mss wel proberen om met het wisselgeld systeem in te stappen.
   Wie kan mij aub in gewone mensentaal uitleggen. Hoeveel winst je hiermee kan maken.
   Bv ik beleg 300 euro aan wisselgeld op 1 jaar…..
   Hoe moet ik dat zien…….


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.