Wie heeft er ervaring met Biddit?

heeft er iemand van jullie al een huis gekocht via openbare aankoop en meer specifiek via Biddit? we zijn op zoek naar een huisje en meer en meer zie je dus biddit opduiken, ik weet dat het veilig is daar niet van. maar ik weet niet goed waar ik rekening mee moet houden, kosten zijn hetzelfde etc?

10 Antwoorden op “Wie heeft er ervaring met Biddit?” 1. Bieden op het huis dat je wil en wie de hoogste bieder is heeft het huis de biedingen lopen bepaald aantal dagen dat is ook via notaris normaal

 2. Veerle schreef:

  Ik zou het aan de notaris vragen. Het is het digitale alternatief voor de de traditionele openbare verkoop. Een informatief gesprek bij de notaris is gratis.

 3. biddit is de vroegere openbare verkoop. Een woning moet altijd via een notaris verkocht worden en dat zijn vastgelegde tarieven.

 4. alles staat normaal heel goed uitgelegd in de algemene voorwaarden van Biddit

 5. Frances schreef:

  biddit is een platform opgezet door de notarissen zelf. was overlaatst nog op t vrt nieuws. je bod is wel bindend, als je het gekocht hebt moet je wel binnen de maand het geld kunnen overmaken, net zoals bij een openbare verkoop. dus voor je bied moet je al een overeenkomst hebben met de banken dat zij dan ook dit geld gaan lenen. Maar is een veilig platform en nog heel nieuw, dus ik denk niet dat er al vele mensen ervaringen mee hebben.

 6. Mijn ervaring is slecht. geboden op een woning die te koop met bieden vanaf 185000 euro. Direct geboden om 14;00 , de eerste. Dus niemand zou dan die 1% krijgen. (tenzij wij de hoogste bieder zouden zijn. Komt er 14 seconden later een bod van 245000 euro. Haha jammer voor die persoon, van die 1%. Ik kan niet geloven dat er iemand 60 000 meer biedt. Je wilt toch zo goedkoop mogelijk die woning hebben? Waarschijnlijk het notariskantoor. De eigenaar zei dat het huis 270000 moest opbrengen anders zouden ze het verkopen via een makelaar. Oftwel een illusie om voordelig aan een huis te komen. Al heb je hoogste bod gedaan, de verkoper kan altijd weigeren. Weinig zin deze site. Je wordt belazerd en zowieso heel vaag.

 7. Jeroen schreef:

  Heb toch ook mijn vragen over de eerlijkheid. Huis met startprijs 200 000 iemand die na 16s meteen 295 000 bied lijkt me toch onwaarschijnlijk.

 8. Karaglani konstantina schreef:

  Wij hebben een huis gekocht op biddit er stond nergens op vermeld dat het huis waterschade had en de eigenaar deed zelf de rondleiding want ze woonde er nog in het huis lag vol gestapeld met dozen en 14 honden dus we konden onmogelijk alle kamers zien. Na de verkoop hebben we ontdekt dat het huis waterschade heeft van onder in de kelder tot een halve meter boven de keuken wie kan ik nu aansprakelijk maken de notaris die niets vermeld had ervan in de akte of de eigenares? Ik heb ondertussen een deskundige laten komen en om de kelder en huis vochtvrij te maken zal me rond 40.000 euro kosten wie kan mij hierbij helpen? Of wat kan ik doen?

  1. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koophuis wat al niet evident is voor een alleenstaande. Zeker nu die biddit er bij gekomen is maak ik geen schijn van kans aangezien ik niet over een groot bedrag beschik. Toch niet eerlijk tegenover al die mensen die het alleen moeten doen.

   1. in welke regio zoek je, ik heb nl een huis te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *