Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?

Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?
Wij zoeken een volledige muur in kastwerk te doen met eventueel ingebouwde bureau.
We twijfelen om het doe-het-zelf in elkaar te knutselen met Ikea of het te laten doen. En daarvoor dacht ik aan Camber.

8 Antwoorden op “Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?” 1. Ik had alleen eens offerte gevraagd maar was omver gevallen van de prijs. €1200/lopende meter. En daar was niets speciaals aan, alleen legplanken en kledingroedes.

 2. Camber is idd heel duur. Wel goeie materialen en afwerking. Soms ben je beter bij ne goeie schrijnwerker 😉 zeker qua prijs

 3. Liesbeth schreef:

  Mijn ouders hebben in hun bureau een ingemaakte kast van Camber laten maken. Prijzig maar heel netjes en mooi afgewerkt.

 4. Nathalie schreef:

  Ik bevestig wat er al gezegd werd; wij hebben ook prijzen laten maken bij Camber mr de prijs was echt veel te hoog vr ons. We hebben met een schrijnwerker vergeleken en het was 50% goedkoper.

 5. Camber is echt verschrikkelijk duur. Een lage kast van 3 meter, wit, enkel legplanken en gewone deuren: 3900 euro. Nu heb ik eentje vd Ikea, Besta wit, en na 6 jaar nog steeds toppie 😊

 6. Katrien schreef:

  Raffito is een mooi en zeer degelijk alternatief voor inbouwkasten op maat. te verkrijgen bij de betere doe-het-zelfzaak.

 7. Hebben zeer grote en complexe kast besteld via De Kastenman. Wordt in detail opgemeten, geleverd met tekeningen om in elkaar te zetten. Zeer correcte prijs en veel kwalitatiever dan bvb camber, waar we ook geweest zijn.

 8. Herman Van de Velde schreef:

  Heel tevreden. Bureau volledig heringericht.
  Inderdaad, Camber is niet goedkoop maar daarvoor krijg je ook op maat uitgewerkte ideeën en een persoonlijke opvolging. Lange leveringstermijn maar dat wisten we op voorhand. De plaatsing volgde zoals beloofd en binnen het berekende tijdsbestek. De plaatser was een vakman, de kurkvloer prima beschermd tegen krassen en alles mooi opgeruimd. Ik geniet er nog elke dag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *