Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?

Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?
Wij zoeken een volledige muur in kastwerk te doen met eventueel ingebouwde bureau.
We twijfelen om het doe-het-zelf in elkaar te knutselen met Ikea of het te laten doen. En daarvoor dacht ik aan Camber.


11 Antwoorden op “Wie heeft er ervaring met Camber voor maatkasten ?”

 1. Ik had alleen eens offerte gevraagd maar was omver gevallen van de prijs. €1200/lopende meter. En daar was niets speciaals aan, alleen legplanken en kledingroedes.

 2. Camber is idd heel duur. Wel goeie materialen en afwerking. Soms ben je beter bij ne goeie schrijnwerker 😉 zeker qua prijs

 3. Liesbeth schreef:

  Mijn ouders hebben in hun bureau een ingemaakte kast van Camber laten maken. Prijzig maar heel netjes en mooi afgewerkt.

 4. Nathalie schreef:

  Ik bevestig wat er al gezegd werd; wij hebben ook prijzen laten maken bij Camber mr de prijs was echt veel te hoog vr ons. We hebben met een schrijnwerker vergeleken en het was 50% goedkoper.

 5. Camber is echt verschrikkelijk duur. Een lage kast van 3 meter, wit, enkel legplanken en gewone deuren: 3900 euro. Nu heb ik eentje vd Ikea, Besta wit, en na 6 jaar nog steeds toppie 😊

 6. Katrien schreef:

  Raffito is een mooi en zeer degelijk alternatief voor inbouwkasten op maat. te verkrijgen bij de betere doe-het-zelfzaak.

 7. Hebben zeer grote en complexe kast besteld via De Kastenman. Wordt in detail opgemeten, geleverd met tekeningen om in elkaar te zetten. Zeer correcte prijs en veel kwalitatiever dan bvb camber, waar we ook geweest zijn.

 8. Herman Van de Velde schreef:

  Heel tevreden. Bureau volledig heringericht.
  Inderdaad, Camber is niet goedkoop maar daarvoor krijg je ook op maat uitgewerkte ideeën en een persoonlijke opvolging. Lange leveringstermijn maar dat wisten we op voorhand. De plaatsing volgde zoals beloofd en binnen het berekende tijdsbestek. De plaatser was een vakman, de kurkvloer prima beschermd tegen krassen en alles mooi opgeruimd. Ik geniet er nog elke dag van.

 9. Camber is zeer prijzig maar de kwaliteit die ze hier geleverd hebben is het geld waard. Ik ben enorm tevreden en zal voor m’n volgende project opnieuw bij hen gaan. De schrijnwerker heeft fantastisch werk geleverd. Hun planningdienst vond ik iets minder vriendelijk, maar al bij al ok.

 10. Wij hebben net onze kast door Camber laten plaatsen en hebben daar nu al spijt van. Onze kast is mooi en zeker kwalitatief maar deels onbruikbaar omwille van fouten die de interieurarchitecte maakte. Zo hadden wij specifiek gevraagd om een bepaalde kolom te kunnen gebruiken voor onze spellendozen die meestal 30cm zijn. De kolom is 30cm breed maar de deuren draaien binnenin de kast dus er raakt geen enkel doos in. Daarnaast is er ook een opklapdeur die op schouderhoogte blijft openstaan. We moeten ons dus bukken om uit dat vak iets te kunnen nemen. Totaal niet werkbaar. Het meest frappante is dat we de hele tijd gerust gesteld werden dat alles in orde zou komen want daar staat Camber voor. Niet dus, we kregen nu een droog mailtje dat we getekend hadden en dat ze gerust een offerte wilden opmaken om aanpassingen door te voeren. Voor een kast waar je meer dan €6000 voor betaald hebt, verwacht ik een andere service. Waarom betaal je mee voor de interieurarchitecte als het blijkbaar toch je eigen verantwoordelijkheid is om na te gaan hoe deurtjes draaien???

 11. Helemaal niet tevreden,hoge prijs en zeker geen maatwerk. Wat eerst 4 dagen waren werden er 5,en dan nog 2,mss 3dagen moeten terugkomen vanwege fouten. Dressing met kasten die allemaal een verschillende afmeting hebben en uiteindelijk ook krassen op muur en poort omdat er uiteindelijk geen lift werd gebruikt,terwijl persoon die kwam opmeten wel een lift voorzien had. Helemaal niet content.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.