Wie heeft er via zijn werkgever ook verzekering bij DKV plan AZ?

Vraagje…wie heeft er via zijn werkgever ook verzekering bij DKV plan AZ? Je kan er ook orthodontische behandelingen mee terug betaald krijgen…iemand al gebruik van gemaakt? Ik heb nu ook zelf nog dentalia maar vind het precies geldverspilling als ik het via DKV ook kan.


13 Antwoorden op “Wie heeft er via zijn werkgever ook verzekering bij DKV plan AZ?”

 1. Benedicte schreef:

  Ikzelf heb deze verzekeringen (of andere tandverzekering) niet. Je zou denken dat het overbodig is om twee verzekeringen te hebben máár wat als je bv morgen je werk verliest en dus niet meer kunt genieten van de verzekering via het werk? Als ik me niet vergis kan je bij Dentalia pas na 3jaar lidmaatschap ten volle genieten van de tandverzekering. Ik vind het dus niet zo evident om hier een”goede” keuze/beslissing in te nemen. Ik zou je sowieso wel al aanraden om de twee polissen van de verzekeringen naast elkaar te leggen en grondig te vergelijken.

 2. Als je je werk verliest kan je altijd de verzekering meenemen, dan blijven de jaren die je bij je werkgever gewerkt hebt ook tellen als jaren dat je al klant bent dus betaal je ook naar de leeftijd die je toen had

 3. ik heb ook een verzekering bij dkv voor mij en mijn zoon ook voor de tanden omdat we wisten dat hij blokjes zou moeten dragen later. ik betaal maandelijks 99 euro voor ons 2. moest ik de dkv verzekering niet gehad hebben kwamen die blokjes op rond de 2000 euro, nu iets minder dan 200 euro. grtjs. en ook een wachttijd van 1j voor de tanden.

 4. Willem schreef:

  200 euro? Maar hoeveel betaal je in totaal aan verzekeringen?

 5. Evelien schreef:

  99 per maand voor 2 personen 1180 per jaar dus en nog is 200 dus 1380 dat is toch een besparing van 620 euro

 6. gewoon 99 per maand en ik ben samen met mijn zoon verzekerd voor alles. Velen bezien een hospitalisatieverzekering weg gesmeten geld. Tot dat je dan eens onverwachts moet opgenomen worden, als je er dan financieel niet op voorbereid bent , mogen de mensen zich aan prettige rekeningen verwachten.

 7. Een hospitalisatieverzekering is zeker geen overbodige luxe! De kosten per maand wegen niet op tegen de kosten gespaard bij een hospitalisatie.

 8. Evelien schreef:

  heb jij dan Dkv smile? Want mijn hospitalisatieverzekering de beste van Dkv betaald dat niet enkel de smile verzekering

 9. die polis is nu niet meer te verkrijgen in dkv, de naam destijds was …..plan z , ambulante tandverzorging. nu heb je inderdaad de smile nodig. grtjs

 10. Je hebt twee mogelijkheden bij DKV de smile en nog eentje een duurdere.Smile is de goedkoopste.

 11. Ik ben verzekerd via ethias . heb vorig jaar mijn wijsheidstanden laten trekken onder gehele narcorse . alles betaald gekregen .

 12. Opletten.Bij DKV tandverzekering gaat geen tanden terug betalen waar nu al van geweten is dat deze blokjes om kronen of implantaten moeten komen.Enkel je gezonde tanden zijn vanaf da(wachttijd)verzekerd.Het eerste jaar trek je amper iets terug,pas na 3jaar krijg je meer terug.Goed na vragen,ik maakte deze week de vergelijking en voor ons gezin(en toestand tanden.Man:kronen,ikzelf:implantaten,zoon:orthodontie)kwamen we op de tand verzekering van OZ het beste uit.

 13. Wij hebben 2 jaar geleden, met de wachttijd in het achterhoofd, een verzekering Smile bij DKV afgesloten voor onze toen achtjarige dochter. Bij de vragenlijst duidde ik aan dat er orthodontie nodig zou zijn, Ah ja daarvoor nemen we de verzekering want gewone tandzorg is gratis voor kinderen. We starten met betalen, hebben de kleine lettertjes niet gelezen, en nu blijkt dat als op voorhand geweten is dat er een bepaalde behandeling nodig is zij dat NOOIT vergoeden. Zeggen ze nu, na 2 jaar betaald te hebben. Heb een klacht ingediend bij Ombudsman van de Verzekeringen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.