18 Antwoorden op “Wie heeft ervaring met mobile vikings?”

 1. Marina schreef:

  Ben redelijk blij van mobile vikings, alleen soms storingen

 2. Simone schreef:

  Wij zijn bij mobile Viking…. ik herlaad wanneer nodig
  Mijn man heeft zo een abo van 29 euro dacht ik… 20 Mb
  Kleine letters zijn dat dat 14 Mb in België is en 6 buiten België in Europa.

 3. Ik zeer content. Prepaid versie dus herlaad wnr nodig. Kunt nu ook aparte databundels bij kopen bij u heralding dus das ook wel leuk

 4. Sander schreef:

  Heel content met de “unlimited” van 29 euro per maand. Overal bereik, goeie service. Je krijgt 20gig aan heel goede snelheid, daarna val je op lagere snelheid.

 5. Carina schreef:

  Mijn man en ik gebruiken mobile vikings,we zijn zeer tevreden.We hebben het nu toch al 5 jaar.

 6. Ik zat bij mobile vickings, alles ging goed, tot ze plots van netwerk veranderde, gingen van base naar orange, ik had plots bijna nooit geen bereik, ze zeiden in de winkel dat het aan mijn gsm lag, dus andere gekocht.. uiteindelijk bleek dat wij hier in stekene slecht bereik hebben voor orange 😔 maar voor de rest een echte aanrader!

 7. Ja de beste wel in België geen enkele is goedkoper voor data en bellen.. 😉 Ben heel tevreden over

 8. Tiffany schreef:

  Ik al heel lang, zeer tevreden, ik herlaad wanneer nodig.. zelfs wanneer ik in buitenland ben geen torenhoge kosten. En steeds internet!!

 9. heb Lycamobile, ik herlaad maandelijks 20 euro daarmee heb ik ongelimiteerd bellen en sms. Alsook 7gb wat meer dan genoeg is voor mij .

 10. Annelore schreef:

  Wij zijn met ons hele gezin bij MV en we kunnen mekaar gratis bellen en sms’en. De kids hebben geen excuus meer om te laten weten dat ze later thuis zullen zijn 😉

 11. Ook heel lang tevreden gebruiker geweest, tot we verhuisden naar een plek waar het bereik heel slecht is… Dat kan je dus best toch even vooraf checken 🙂

 12. Hier al MV van in de beginjaren af en toe eens een storing , maar dat had ik bij Proximus ook & betaalde ik meer dan het dubbel …. tot nu toe geen reden om te veranderen ….

 13. Danielle schreef:

  Ik heb Mobile Vikings voor een jaartje, maar door alle problemen dat door het jaar zijn gekomen, heb ik zit overwegen te veranderen. Maar de prijs en service is top

 14. Altijd tevreden geweest tot ze overgeschakeld zijn naar het orange netwerk. Ligt zéér regelmatig uit!!!

 15. Heb sinds 2 jaar MV. Geen klachten over. Heb onbeperkt verbruik. Onbeperkt bellen, sms’en en 20 gb mobiel internet. Na 20 gb krijg je nog 14 gb om te gebruiken, maar met verminderde snelheid. Betaal 29 euro per maand. Sms’en naar speciale nummers moet je natuurlijk bijbetalen.

 16. Sandra schreef:

  Ik ben overgeschakeld na een jaar lang slecht ontvangst. Continue dataverbruik, zelfs snachts als ik sliep… Konden me geen geldige reden hiervoor geven. Vaak kreeg ik onmiddellijk een melding (sms) van gemiste oproep, terwijl ik geen telefoon ontvangen had (op momenten dat ik dus effectief op fb ofzo zat en de telefoon dus vasthad). Ik was er van in ’t begin bij, maar op ’t einde was ik totaal niet meer trots om een viking te zijn.

 17. Christine schreef:

  Ondertussen al meer dan 8 jaar super tevreden van!
  Ik heb vorig jaar voor een totaal van € 105 herladen met mijn prepaid kaart. Een deel van dit bedrag heb ik verdiend via de Viking Deals. Dat is via internet aankopen sparen om beltegoed aan te kopen.
  Moest je interesse hebben mag je me een pb sturen. Bij elke nieuwe klant kan ik nl € 15 in beltegoed verdienen als ik hem aanbreng


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.