5 Antwoorden op “Wie heeft ervaring met yugo van telenet?”

 1. Als je nog iets wil opnemen, heb je daar een apart (eigen) toestel voor nodig. Via Yugo zelf kan je wel een beperkte tijd heel wat dingen herbekijken

 2. Marieke schreef:

  Wij zien praktisch geen tv. Dus voor mij en men vriend was dit een handige oplossing. Zo kan je toch eens tv kijken wanneer je wil. Zoals hierboven al aangegeven, kan je wel niets opnemen. Dus dat is wel even iets dat je moet bekijken 🤔 maar het scheelt ook wel in €.
  Verder blijft alles gewoon hetzelfde. Tenzij je nog vaste telefonie hebt… dit zit bij Yugo wel niet inbegrepen.
  Nu werkt de app tegenwoordig ook beter dan in het begin. Als je dan een film of programma wou bekijken, liep die na enige tijd gwn vast met te zeggen dat er een probleem is… tegenwoordig heb ik dit niet meer gehad

 3. Inneke schreef:

  Wij dachten dat het handig zou zijn. Maar het heeft nog veel kinderziektes. Met een kindje is dit niet aan te raden. Je kan je favorieten aanduiden en die kan je dan ‘opnemen’. Je kan casten naar de tv met chromecast, maar vaak liep het bij ons stroef en wilde het niet laden of viel het plots uit. We zijn snel overgestapt naar een box, omdat de meerprijs niet opwoog tegen onze ergernis.

 4. Ik heb het genomen tijdens de verbouwing , na 3 maand van miserie opnieuw een digibox gaan halen . Viel om de 10 minuten uit . Het idee erachter is wel leuk maar verleden jaar werkte het hier in ieder geval niet .

 5. Karolien schreef:

  Vreselijk! Hou het gewoon bij de digibox en ne extra google chrome cast.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.